2777
2789

♥️ یکم طولانیه اما خواهرانه راهنماییم کنید ♥️

خیلی باهم خوب بودیم هم و دوست داشتیم اخلاقمون بهم میخورد همه چی خوب بود تا اینکه گفت بزار بغلت کنم بوست کنم قبول کردم گفتم باشه چون دوسش داشتم خودمم حس خوبی میگرفتم گفت سنم کمه ۲ . ۳ سال باهم باشیم میام خاستگاری و اینا گفتم اوکی منم الان قصد ازدواج ندارم اون موقع دیگه ببینیم چی میشه 

تا اینکه دیدم درخواستای بیجا میده ببخشید میگم 

ب شوخی میگفت بیا رابطه داشته باشیم تا اینکه اعصبانی میشدم میگفت شوخی بود 

بعدش جدی گفت بزار ازت ( ل ب ) بگیرم بزار 

( گ ر د ن ت ) و بخورم گفتم ببند دهنت و 

بعدش میگفت خب بزار ب( س ی ن ت ) دست بزنم 

تا اینکه زنگ زدم بهش جدی و رو راست گفتم اگه اینارو میخوای من نیستم گفت باشه خود دانی گفت خیلی نامردی گفتم نامرد تویی که ازم اینارو میخوای 

گفت از چشام افتادی تو با یکی دیگه اشنا شدی گفتم ن قضاوتم نکن خداحافظ قطع کردم 

الان رفیقم میگه اون دوست داشت تو بهم زدی میگم اگه داشت این درخواستارو ازم نمیکرد 

♥️ ببخشید طولانی شد مرسی که حوصله ب خرج میدید و میخونید و راهنماییم میکنید ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون میخواست با یکی ار ضا شه

ولش کن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

تهش سکسس بود دیگه اونم نمیگرفت. میرفت. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

ادما باهم فرق دارن ولی خب دوستی و رل داشتن همینه من با شوهرم دوست داشتم ولی خب همه اینایی که گفتی داشتیم فقط نزاشتم به رابطه بکشه خودشم اصرار میکرد ولی من حاضر بودم حای کات کنم ولی به رابطه نکشه 

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است.