2777
2789
عنوان

دلم برای پسر همسایه تنگ شده☹☹🤯😂

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 45 پست

یه ژلا فروش هست.. طلاهای خودم وخواهرم از اونجا خریدیم... لعنتی خیلی کراشه.... موهای فرفریش... وتن صداش.... خیلی صدای قشنگی داره😑😐🤣🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد خودم افتادم🤣🤣🤣🤣کلاس سوم بودم لباس خوشگل خریده بودم همون روز پوشیدم برم با دوستام بازی کنم

منم دیدم نیست بچه ها گفتن رفته مسافرت

انقد ناراحت شدم بادم خالی شده یود

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یکی نیست بگه بچه تو همش 9 سالت بوددد🤣

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

یه ژلا فروش هست.. طلاهای خودم وخواهرم از اونجا خریدیم... لعنتی خیلی کراشه.... موهای فرفریش... وتن صد ...

البته به چشم برادری🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

یه ژلا فروش هست.. طلاهای خودم وخواهرم از اونجا خریدیم... لعنتی خیلی کراشه.... موهای فرفریش... وتن صد ...

پشمام تن صدای اینم کراشه

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

اسمش چیه پسر همسایه😂😂

امین حیایی😂

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

عه😂😂

آره😂😂😂

کراش منم صداش خیلی قشنگگه😂

به نظرم صدای یه مرد خیلی تاثیر گذاره در جذابیتش 

اره خیلیییی مثلا اون قیافش جذاب بود ولی صداش صد برابرش کرد😂

آره... من تا به حال از هیچ مردی خوشم منیومد... و مرد طلا فروش کراش بود البته به چشم برادری..... هیچکی زیاتر وخوشگل تر وجذاب تر از نامزد خودم نیست😎😌🤣🤣🤣

به نظرم صدای یه مرد خیلی تاثیر گذاره در جذابیتش

دقیقا خصوصا که صداش بم بودددد باکلاس و واظح