2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 29 پست
اره عزیزم خوشحال میشم به منم بگی

من روغن کرچک البته اصلشو گرفتم ویه شب در میون تخمدونامو باهاش چرب کردم

سیاهدونه نیم کوب با یه قاشق عسل وآب هرشب خوردم

یه روز درمیون تخم هویج دم کردم خوردم

روغن هسته انگور ایتالیایی روزی دوقاشق تو غذام استفاده کردم

اینارو دکترم بهم گفت وانجام دادم واثر کرد.اگه دوست داشتی انجام بده میل خودته.

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
چندسانت کیستت

5ميل

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روغن کرچک البته اصلشو گرفتم ویه شب در میون تخمدونامو باهاش چرب کردم سیاهدونه نیم کوب با یه قاشق ...

واقعا اثر كرد

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
من روغن کرچک البته اصلشو گرفتم ویه شب در میون تخمدونامو باهاش چرب کردم سیاهدونه نیم کوب با یه قاشق ...

روغن هسته انگور حتما بايد ايتاليايى باشه

روغن هسته انگور حتما بايد ايتاليايى باشه

دکترم گفت هم فرانسویش هست هم ایتالیایی اما ایتالیایی بهتره.البته به نظر خودم اگه از روغن گیریا تازشو بخری بهتره.من روغن کرچکم از روغن گیری خریدم 

بله عزیزم واقعا اثر کرد.البته قرص ال دی هم دکتر بهم داده بود.اونم خوردم

من ال دى نميتونم بخورم چون ميگرن مزمن دارم دكتر بهم مجسترول داده با اونم سردردم ولى كمتر

ببین شکم توهم ورم میکرد?مال من از وقتی سیپرو میخورم باد کرده

من ال دى نميتونم بخورم چون ميگرن مزمن دارم دكتر بهم مجسترول داده با اونم سردردم ولى كمتر

کلا گفتم غیراز این چیزا اون قرصم خوردم

دکترم گفت هم فرانسویش هست هم ایتالیایی اما ایتالیایی بهتره.البته به نظر خودم اگه از روغن گیریا تازشو ...

حتما از روغن گيرى ميگيرم عزيزم ممنون از راهنماييت كيستت برنگشت خوب خوب شدى مر الان دوماه پريود نشدم اولين بارم هست اينجورى شدم

حتما از روغن گيرى ميگيرم عزيزم ممنون از راهنماييت كيستت برنگشت خوب خوب شدى مر الان دوماه پريود نشدم ...

خداروشکر هنوز که برنگشته الان۵ماهه.میدونی چیه علت اصلی کیست تخمدان سردیه تخمدانه که سیاهدونه وعسل وهمچنین روغن کرچک تخمدون رو گرم میکنه

من غیراز قرص از چیزای دیگم استفاده کردم .خداروشکر کیستم ازبین رفت.خاستی بگو تا برات بنویسم

سلام عزيزم من دوسال هست كه درگير كيستهاي بزرگ ميشم ميشه بگين شما از چي استفاده كردين؟ 

سلام عزيزم من دوسال هست كه درگير كيستهاي بزرگ ميشم ميشه بگين شما از چي استفاده كردين؟ 

سلام.دم کرده تخم هویج رو یه روز درمیون میخوردم.

هر روز دو قاشق روغن دانه انگور روی غذام میریختم.

یکشب در میون با روغن کرچک ناحیه تخمدان رو ماساژ میدادم و با پارچه نخی تا  صبح میبستم.

روزی یک کف دست کلم بروکلی هم بخور

من با یه بسته قرص ال دی و استفاده ازاین چیزا ٢٠روزه کیستم درمان شد

فقط یک روز  میون تخم هویج و روزهای مخالفش روغن مالی رو انجام بده