2777
2789
عنوان

آیا شما با پسردایی پسرعمو دست میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 88 پست

نه اوایل میومدن دست بدن خودم ی حرکتی میزدم قبل اینکه بخوان دست دراز کنن متوجه بشن ک دست نمیدم

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن نامحرمن من بچه بودم ینی کلاس سوم شوهرعکک خواست دست بده باهام و روبوسی کنه اینم بگم من جا نوه اش حساب میشم ولی دستمو کشیدم عقب گفتم نه 

یکی دوبار اینکارکنی خودشون متوجع میشن اونام دست نمیدن

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

ماهم دست میدیم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ن نامحرمن من بچه بودم ینی کلاس سوم شوهرعکک خواست دست بده باهام و روبوسی کنه اینم بگم من جا نوه اش حس ...

روبوسی دیگه نه خدایی.

ولی دست و منم میدم..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ما اگه صمیمی باشیم یانباشیم دست میدیم😂

دقیقا یچیز روتین هست مثل سلام کردن😂😂😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

حیف که اسلام دست و پامو بسته وگرنه شاید احتمالا بوسشونم میکردم😅 استغفرلله توبه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خب ما خانوادگی اینطوریم از همون قبل بهم دست میدادیم☹️☹️

خواهری کاری ک اشتباهه ربطی ب خانوادگی بودن یا نبودن اون کار نداره گلم. شما میتونی کار درست پیش بگیری ♥️

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/