سلام دوستان شما به این اعتقاد دارین که میگم دوران بارداری از هر کسی لقمه نگیرین ؟ واقعا چیزی دیدین در این مورد که واقعیتشو ثابت کنه . و اینکه من باردارم تازه سه هفته هست ی عکس بد دیوم اتفاقی .خیلی تو عذاب وجدانم .میترسم از تاثیرش ... راهنمایی کنید که چیکارکنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اعتقاد. رو نمیدونم،ولی شنیدم. خب ممکنه یکی بدخواه باشه،یکی مالش معلوم نیس از جه راهی بدست اورده،بهتره جانب احتیاط رعایت کنی،
عکس بد دیدی...
دیگه نگا نکن.
من یه کار خوبی که برای خودم خوب بود انجام دادم ،ختم قران تو دوران بارداریم. بود،اصلا هم دور گوشی نبودم.شاید در حد روزی یکبار چک کردن پیامها.خوندن قران روی هوش بچه هم تاثیر مثبت داره.
یه اعترافی بکنم.من توی بارداری اولم خیلی مراقب بودم که از هر جایی هر چیزی نخورم.تا این که یه صوتی از آیت الله مجتهدی گوش کردم.این بود که اولا شما از کجا میدونید که پول طرف حرامه؟بر فرض هم که بدونید و یقین داشته باشید که حرام مخلوط به حلاله از کجا مطمئنید که اون چیزی که برای شما تهیه کرده با مال حرامش بوده؟پس ایراد نگیرید و بخورید.البته تاثیر لقمه رو نمیشه انکار کرد.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....