2777
2789

شبانه روز به سرنوشتم فکرمیکنم غصه میخورم مگه من غیر همین یه بار میتونستم زندگی کنم چرا خدا همچین سرنوشتی برام رقم زد؟  خودم رو عذاب داد چرا پسرمو هم عذاب میده؟  چرا خدا تا این حد بی رحم شده 

دارم باگریه حرفامو براتون مینویسم من بدبخترین زن هستم  خسته شدم از همه آدمهای زندگیم 

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربون دل شکسته‌ت برم آبجی. منم مثل توام، گریه نکن خدا بزرگه روز ما هم میرسه

ممنونم عزیزم ولی زندگی خیلی به من سخت گرفته  انتظار نداشتم خدا ایقد اذیتم کنه  دوست دارم آرامش ذهنی داشته باشم 😭

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

همون که فکر میکردم شد

خداروشکر ♥♥♥♥♥

نگو نگو

مطمئن باش همه چیز برنامه ریزی شده است

همه ی آدمای این دنیا یه سری غمایی دارن که فکر میکنن دنیا به آخر رسیده فکر میکنن حتما غم من بزرگترین غم دنیا هست البته حق هم داری آدما غماشون به اندازه ی ظرفیت خودشونه!پارسال عموم زن عموم پسرکوچیکشون مادربزرگم و پدربزرگم توی سفر تصادف کردن تو یه ماشین و همشون فوت شدن و فقط عموم زنده موند!به نظرت عموم باید تا آخر عمرش دیوانه میشد؟کنار اومد هرچند این غم تا همیشه توی دلش هست اما بااااید کنار اومد با غما!غما خودشون سختن اگه بخوای با فکر منفی تر نگاه کنی دیوونه میشی!خودتو با یچیزی سرگرم کن

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

ممنونم عزیزم ولی زندگی خیلی به من سخت گرفته انتظار نداشتم خدا ایقد اذیتم کنه دوست دارم آرامش ذهنی ...

عزیزدلم

ما باید غم‌مون رو زندگی کنیم، تا میتونی به حرف دلت گوش بده. اینها هم بخشی از زندگیه. امکان ندارد همه‌اش شب و سیاهی باشه، بالاخره روز هم میشه برای من و شما. 

گریه کن، اشک بریز، گله کن، اما ناامید نشو. 

آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است. 
نگو نگومطمئن باش همه چیز برنامه ریزی شده استهمه ی آدمای این دنیا یه سری غمایی دارن که فکر میکنن دنیا ...

وااای چه سخت خداصبرش بده😭😭😭

نگو نگومطمئن باش همه چیز برنامه ریزی شده استهمه ی آدمای این دنیا یه سری غمایی دارن که فکر میکنن دنیا ...

خدا رحمتشون کنه 

و درود به شما برای چنین پیامی

صدای امام بزن و بهشون متوسل بشوشما مشخصه خیلی زن قوی هستیتحمل این شرایط برات سختهمطمئنم آینده خوبی د ...

من یکی حال صدا زدم ندارم دیگه

منم خیلی سختی کشیدم هزاران بار قلبم از غصه مچاله شد ولی شنیدی میگن بعدهرسختی آسانیه من الان تو آسایش ...

یعنی یه روزی من به آسایش میرسم😭 من نقطعه ای از زندگیم هستم که همه درها بندیده شد از همه جهت تحت فشارم از همه جا منعم کردن وفشار بهم میارن خانوادم از یجهت بچمو اذیت میکنن ازیجهت ازنظر مالی اصلا نمیتونم برم خونه جدا بگرم هیچ وسیله ای از جهازم بهم ندادن  ازیجهت دور از شهرم خیلی برای کار کردن  خیلی خیلی اذیتم😭