2777
2789
بله درسته. من نهایی هامو عالی دادم ولی کنکور اردیبهشتم خوب نبود اصلااا. همه میگن زیر 9500 دیگه هیچی ...

موفق باشی

واسه من ان شاءالله سال بعد😪😂

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

ربطی نداره اگه یه درس کم ضریب باشه چی ؟ با بقیش جبران میشه اگه یدونش ۱۸/۲۵بود بقیش بالا ۱۹/۵ که خیلی ...

هویت سلامت عربی مهم نیستن خیلی

بقیه مهمن.. باید مواطب بود. همه درسها برای 4 رشته اول اوردن مهمن بقیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته:)منم سال اولمه البتهمیخوام بمونم پشت با این وضعیتامیدوارم پشیمون نشم

شما واقع بینی عزیزم

من خودم دانشجوام

طول ترم زیاد درس میخونم

اما تو فرجه ها همش وقت تلف کردم و الان چند روزه یه کلمه هم نخوندم

پس انتظار میره نمره های کمتری هم بگیرم☹️🥲

در مورد کنکور دوباره هم ، بررسی کن که

هدفت چیه؟

امسال چقد بهش نزدیک بودی؟

چرا امسال نشد(البته چون دوازدهمی با وجود مدرسه رفتن سخته کنکور دادن و..)

باید چیکار کنی سال بعد؟ چه برنامه هایی داری براش؟

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

والا همینو بگو من تا سایت رو باز میکنم همه میگن ما 20/19/75شدیم😐😐

بعد اعلام نتایج بپرس چی قبول شدن. والا هیچی اکثرا تصحیح هم نکردن . بجز یه عده محدود که واقعی خوندن

هویت سلامت عربی مهم نیستن خیلیبقیه مهمن.. باید مواطب بود. همه درسها برای 4 رشته اول اوردن مهمن بقیه

ولی در کل کسیو ندیدم با ۱۵ اینا چیز خیلی خوبی بیاره

خیلی به میانگین کشور بستگی داره

الان این شیمی ک همه ۲۰ شدن بعد دیدن پاسخنامه میانگین کشور میشه ۱۰ پس تراز بالایی میده 

ملاک اصلی معدل نیس تراز نهاییه

بعد اعلام نتایج بپرس چی قبول شدن. والا هیچی اکثرا تصحیح هم نکردن . بجز یه عده محدود که واقعی خوندن

نمی‌دونم ولی با گفتن این حرف هاست من واقعا فکر میکنم آدم عقبی هستم حالا یه درس های مثل مثلا دینی راحته آدم می‌تونه بگه که مثلا 18/19 ولی مثلا میان میگن ما فیزیک و شیمی و ریاضی 19/20شدیم 😐😂

کردم عزیزم. اگه پاسخنامه اموزش پرورش هم همین باشه عالی بود خداروشکر. ولی باید دید مال اموزش پرورش چی ...

والا من تخصیصی هام کلا بلد بودم نمره هام بالا شد

ولی عمومی چون مشکل پیش اومد واسم نتونستم بخونم خراب کردم دیگ اینجا ک نمیشه ک ب ک سی پر داد هرکی هرچی گرفته تهش نتیجه اش ماله خودشه

مو بچه لروم🐳🩵

وای نه شیمی خیلی سخت یود

فقط بگم منی که نمرم خوب شد شیمی جرررر خوردم تا خوب بشه نمرم. فرمول 20 رو کامل حل کردم. پدرم در اومد. کسی بگه نخونده 20 شدم و ال و بل 100 درصد دروغه