2821
2789
بله درسته. من نهایی هامو عالی دادم ولی کنکور اردیبهشتم خوب نبود اصلااا. همه میگن زیر 9500 دیگه هیچی ...

موفق باشی

واسه من ان شاءالله سال بعد😪😂

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

ربطی نداره اگه یه درس کم ضریب باشه چی ؟ با بقیش جبران میشه اگه یدونش ۱۸/۲۵بود بقیش بالا ۱۹/۵ که خیلی ...

هویت سلامت عربی مهم نیستن خیلی

بقیه مهمن.. باید مواطب بود. همه درسها برای 4 رشته اول اوردن مهمن بقیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته:)منم سال اولمه البتهمیخوام بمونم پشت با این وضعیتامیدوارم پشیمون نشم

شما واقع بینی عزیزم

من خودم دانشجوام

طول ترم زیاد درس میخونم

اما تو فرجه ها همش وقت تلف کردم و الان چند روزه یه کلمه هم نخوندم

پس انتظار میره نمره های کمتری هم بگیرم☹️🥲

در مورد کنکور دوباره هم ، بررسی کن که

هدفت چیه؟

امسال چقد بهش نزدیک بودی؟

چرا امسال نشد(البته چون دوازدهمی با وجود مدرسه رفتن سخته کنکور دادن و..)

باید چیکار کنی سال بعد؟ چه برنامه هایی داری براش؟

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

والا همینو بگو من تا سایت رو باز میکنم همه میگن ما 20/19/75شدیم😐😐

بعد اعلام نتایج بپرس چی قبول شدن. والا هیچی اکثرا تصحیح هم نکردن . بجز یه عده محدود که واقعی خوندن

هویت سلامت عربی مهم نیستن خیلیبقیه مهمن.. باید مواطب بود. همه درسها برای 4 رشته اول اوردن مهمن بقیه

ولی در کل کسیو ندیدم با ۱۵ اینا چیز خیلی خوبی بیاره

خیلی به میانگین کشور بستگی داره

الان این شیمی ک همه ۲۰ شدن بعد دیدن پاسخنامه میانگین کشور میشه ۱۰ پس تراز بالایی میده 

ملاک اصلی معدل نیس تراز نهاییه

بعد اعلام نتایج بپرس چی قبول شدن. والا هیچی اکثرا تصحیح هم نکردن . بجز یه عده محدود که واقعی خوندن

نمی‌دونم ولی با گفتن این حرف هاست من واقعا فکر میکنم آدم عقبی هستم حالا یه درس های مثل مثلا دینی راحته آدم می‌تونه بگه که مثلا 18/19 ولی مثلا میان میگن ما فیزیک و شیمی و ریاضی 19/20شدیم 😐😂

کردم عزیزم. اگه پاسخنامه اموزش پرورش هم همین باشه عالی بود خداروشکر. ولی باید دید مال اموزش پرورش چی ...

والا من تخصیصی هام کلا بلد بودم نمره هام بالا شد

ولی عمومی چون مشکل پیش اومد واسم نتونستم بخونم خراب کردم دیگ اینجا ک نمیشه ک ب ک سی پر داد هرکی هرچی گرفته تهش نتیجه اش ماله خودشه

مو بچه لروم🐳🩵

وای نه شیمی خیلی سخت یود

فقط بگم منی که نمرم خوب شد شیمی جرررر خوردم تا خوب بشه نمرم. فرمول 20 رو کامل حل کردم. پدرم در اومد. کسی بگه نخونده 20 شدم و ال و بل 100 درصد دروغه