2777
2789
بگو بهش بیاره براتیادبگیر خواسته هات بگی چون در دراز مدت عکینه میشه زندگی برات کسل و غمگین میشه و دل ...

واسه قربان برام آوردن 

ولی انقدر ضایع بود ب بچه میدادی قهر میکرد 

گفتم شاید غدیر میخان جبران کنن اصلا حرفشو نمیزنن کی میایم خونتون دیگه تا الان باید آماده باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه قربان برام آوردن ولی انقدر ضایع بود ب بچه میدادی قهر میکرد گفتم شاید غدیر میخان جبران کنن اصلا ...

چی آوردن؟

دیگه دعوا نکن تشکر ساده کن بوسش کن

واسه یلدا خودت بگو بیا فلان روز بریم بیرون بعد بگو بیا خرید سلدام کنم میخوام سلیقه خودم باشه

چی آوردن؟دیگه دعوا نکن تشکر ساده کن بوسش کنواسه یلدا خودت بگو بیا فلان روز بریم بیرون بعد بگو بیا خر ...

ی سکه پارسیان ۲۰۰ سوتی 

بعد بهم گفت بریم وسایل آرایش بگیریم نمیدونستم واسه عیده ۲۵۰۰ بیشتر نشد ی گل و کیک همین 

ی سکه پارسیان ۲۰۰ سوتی بعد بهم گفت بریم وسایل آرایش بگیریم نمیدونستم واسه عیده ۲۵۰۰ بیشتر نشد ی گل و ...

ببین با توجه به شرایط مالیش بسنج؛ اگه وضعیتش خوبه حق داری ناراحت بشی اگرنه درک کن.

ولی دیگه از این بگذر فکرشم نکن بعدیا رو خودت برو با شوهرت انتخاب کن

من همین کار کردم همون عید قربانم تو نامزدی غیر مستقیم گفتم داریم میریم جشن عید قربان دختر داییم ما رسم داریم انگشتر و گوشت یا گوشفند میارن به دختر که فرداش آوردن؛

البته اونجا عقد نبودم غیر مستقیم گفتم تو یلدا عقد بودم خودم گفتم پاشو بریم عبدیامو بخرم بردم پوتین و پالتو و ست ورزشی اتکلن و پلاک خریدم با میوه و آجیل آوردن برام

مادرش خیلی زن بدیه بهش نگفته بود عروس بزرگشون میگفت برای من عیدی نیاوردن بعدا فهمیدم مادرش اصلا به شوهرم نگفته شوهرمم نمیدونسته منم بچه بودم به رو نیاوردم

ی سکه پارسیان ۲۰۰ سوتی بعد بهم گفت بریم وسایل آرایش بگیریم نمیدونستم واسه عیده ۲۵۰۰ بیشتر نشد ی گل و ...

طرز گفتنت خیلی مهم

طلبکارانه نگو

با اخم و دلخوری نگو

با شکایت نگو

نگو مادرت از قصد کم انتخاب میکنه

با ناز و لوندی بگو ؛ بگو خیلی دوست دارم خودم امتخاب کنم این تا آخر عکر بهم انرژی میده وقتی ام خریدی خیلی خوشحال شو تشکر کن همین که خودت انتخاب کنی خیلیه

نشون بده داری جایی رو انتخاب میکنی که گرون فروش نیست و تو حواست به جیب شوهرت هست؛

مثلا بگو فلان سشوار انتخاب کنیم از فلان جا که بهترین قیمت تو تهران میده از ترب پیدا کردم، درسته یکم گرون ولی عمریه میمونه هی لازم نیست عوضش کنیم

طرز گفتنت خیلی مهمطلبکارانه نگوبا اخم و دلخوری نگوبا شکایت نگونگو مادرت از قصد کم انتخاب میکنهبا ناز ...

واسه شب یلدا پالتو گرون بوت و کیف و شال گرفتم 

با آجیل و میوه 

سکه پارسیان ۷۰۰ سوتی آوردن اونموقع ۶تومن پولش بود 

واسه عیدمم ۱۰ پول لباس دادم ی النگو برام آوردن با گل و اینا 

این عید خیلی شیک ازش گذشتن شرایط مالیشونم الان خوب نیس خونشونو دارن جا ب جا میکنن اوکی نیستن

طرز گفتنت خیلی مهمطلبکارانه نگوبا اخم و دلخوری نگوبا شکایت نگونگو مادرت از قصد کم انتخاب میکنهبا ناز ...

بنظرت خوبه هیچی نگم دم یلدا بگم ابرومو بردی واسه یلدا جریان کن 

چون امسالم عقدیم

واسه شب یلدا پالتو گرون بوت و کیف و شال گرفتم با آجیل و میوه سکه پارسیان ۷۰۰ سوتی آوردن اونموقع ۶توم ...

خب پس دختر ولش کن خودتو از چشم ننداز چشم و دل سیر رفتار کن؛

ولی یکبار که فضا خوب و با آرامش با مهربونی بگو سر عید قربونی  خیلی فامیلا گفتن عیدیت قشنگ و‌ در خور اون داماد نبود منم گفتم شرایط همسرم اکی نبود خیلی ولی عیدای قبلی و بعدی سنگ تموم گذاشته و‌میزاره

بنظرت خوبه هیچی نگم دم یلدا بگم ابرومو بردی واسه یلدا جریان کن چون امسالم عقدیم

نه این لحن دعوایی و طرف گارد میگیره یهو دیدی گفت همینی که هست بدتر میشه و تو به خواسته ت نمیرسی

واسه شب یلدا پالتو گرون بوت و کیف و شال گرفتم با آجیل و میوه سکه پارسیان ۷۰۰ سوتی آوردن اونموقع ۶توم ...

هیچ وقت سکه نخر

طلا زینتی بخر که مال خوددت بشه

سکه میشه مال مرد

طلا بخر پس انداز خودت بشه تا ۲۰ سالم نفروش بعدا بفروش خونه‌مغازه چیزی بخر واسه پیری

هیچ وقت سکه نخرطلا زینتی بخر که مال خوددت بشهسکه میشه مال مردطلا بخر پس انداز خودت بشه تا ۲۰ سالم نف ...

از این اخلاقا نداره بگیره بعدش خاستم طلا بگیرم کم آوردم سکه فروختم

2790
2778
2791
2779
2792