2777
2789
من چی بگم بااین سنم باید عمل کنم

عمل چی 

💚اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                             

کفتر بازی میکنم

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوش بگذره

ممنون خخخ

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

بزرگوار جواب اون آبجیتو بدی بد نیست ها انقدر حرصش دادی

حال حوصله نداشتم 

میخواست باز بهم گیر بده 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

اونم به فکر خودته مها خوب گوش کن حرف بچههه جان

هعب بیخیال 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

نکنننن بچه جون لج نکن مواظب خودت باش دارو و اینام عین بشر بخور وگرنه من میمونم و تو هااا

لج نکردم که 

مهم نیس