2777
2789
عنوان

خیانت

295 بازدید | 19 پست

تاحالا شده تو رابطه باشید طرف یهو بره زن بگیره بعد پشمون بشه برگرده یا تاوان بده ؟

من دست خودم نیس همش حس میکنم یروزی زندگیش خراب میشه برمیگرده تو ذهنم همش حرف میزنم ک اومد چیا بهش بگم اصلا دست خودم نیست 

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔

شوهر خواهرِ دوستم 

پسرخالشون بود 

بهش خیانت کرد با یکی دیگه ازدواج کرد سر چند ماه جدا شد .امد خواستگاری خواهرش .چندسال خونواده رد و با زجر و مشقت باهاش ازدواج کرد 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر خواهرِ دوستم پسرخالشون بود بهش خیانت کرد با یکی دیگه ازدواج کرد سر چند ماه جدا شد .امد خواستگار ...

خوشبحالش ولی کاش قبولش نمیکرد 

اشتباه میکنی . اینا آرزوهای توئه و واقعیت نمیشه . البته تاوان کارشو میده ولی نه با خراب شدن زنرگیش و ...

تا حدودی خبر دارم ک تصادف خیلی بد کرد حتی منو بیرون هم دید چشم ازم برنمیداشت با ناراحتی کلا نگام کرد من سعی کردم همش بخندم ک خوشحال ب نظر برسم

خوشبحالش ولی کاش قبولش نمیکرد

دقیقااااا من چندتا دوست بودیم باهم 

وقتی دوستم تعریف کرد هممون لال شدیم یکه خوردیم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

نه کم پیش میاد ، تو هنوز کنار نیومدی بااین موضوعش که اون برای همیشه رفت برا همین امید داری

حتی ازش متنفر شدم هیچوقتم نمیخام دوباره برگرده توی زندگیم ولی چون یهو گذاشت رفت کلی حرف تو دلم مونده کلی سوال همش میگم یروز تاوانشو بده برگرده حرفای توی دلمو بگم بهش

دقیقااااا من چندتا دوست بودیم باهم وقتی دوستم تعریف کرد هممون لال شدیم یکه خوردیم

اون ادمی ک این بلارو سرش اورد تاوانشم داد باید میزاشت تو همون بدبختی بمونه اگ ببخشیش بازم اون کارو میکنه

تا حدودی خبر دارم ک تصادف خیلی بد کرد حتی منو بیرون هم دید چشم ازم برنمیداشت با ناراحتی کلا نگام کرد ...

لبخند نزن فکر میکنه داری نخ میدی که دوباره رل بزنید . اون لحظه که داری نگاهش میکنی و اخم کردی نگاه دست و پای گچ گرفته ش کن و بخند ولی تو چشماش اصلادنگاه نکن . میفهمه خنده ت برای شکستن دست و پاشه و بهش زور داره . 

اون ادمی ک این بلارو سرش اورد تاوانشم داد باید میزاشت تو همون بدبختی بمونه اگ ببخشیش بازم اون کارو م ...

نظر منم همین بود 

ولی ازدواج کرد اون سالم باردار شد .الان خبری ازشون ندارم 

خواهرش پرستارم بود .دختر نجیب و عالی 

امیدوارم حداقل قدرشو بدونه تا حالا 

لبخند نزن فکر میکنه داری نخ میدی که دوباره رل بزنید . اون لحظه که داری نگاهش میکنی و اخم کردی نگاه د ...

ن اصلا نگاش نکردم ب دوستم نگا کردم لبخند زدم ولی نگاهاش انقد سنگین بود حس میکردم دوستم گف چشم ازت برنداشت 

نظر منم همین بود ولی ازدواج کرد اون سالم باردار شد .الان خبری ازشون ندارم خواهرش پرستارم بود .دختر ن ...

مردا ک خیلی نامرد و بی وفان 

مردا ک خیلی نامرد و بی وفان

متاسفانه .تعداد کثیر