بهش خیانت کرد با یکی دیگه ازدواج کرد سر چند ماه جدا شد .امد خواستگاری خواهرش .چندسال خونواده رد و با زجر و مشقت باهاش ازدواج کرد
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌
اشتباه میکنی . اینا آرزوهای توئه و واقعیت نمیشه . البته تاوان کارشو میده ولی نه با خراب شدن زنرگیش و نه شاید به این زودی ها . بهتره فراموشش کنی و به طندگی عادی خودت برگردی .
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌
تا حدودی خبر دارم ک تصادف خیلی بد کرد حتی منو بیرون هم دید چشم ازم برنمیداشت با ناراحتی کلا نگام کرد ...
لبخند نزن فکر میکنه داری نخ میدی که دوباره رل بزنید . اون لحظه که داری نگاهش میکنی و اخم کردی نگاه دست و پای گچ گرفته ش کن و بخند ولی تو چشماش اصلادنگاه نکن . میفهمه خنده ت برای شکستن دست و پاشه و بهش زور داره .
اون ادمی ک این بلارو سرش اورد تاوانشم داد باید میزاشت تو همون بدبختی بمونه اگ ببخشیش بازم اون کارو م ...
نظر منم همین بود
ولی ازدواج کرد اون سالم باردار شد .الان خبری ازشون ندارم
خواهرش پرستارم بود .دختر نجیب و عالی
امیدوارم حداقل قدرشو بدونه تا حالا