2777
2789
ولی بچه گناهی نداره باید تاوان اشتباه پدرمادرشو بده قبول دارم حرفتو میگن بعصی کارهای اشتباه ۷ نسل اد ...

اره بنظر منم بچه نباید تاوان بده

منتها من چیزی ک توی طبیعت وجود داره و دیدم رو تعریف کردم

💙                                                                   

یکی بعد طلاق نزاشت شوهرش بچه رو ببینه شوهره هزار کیلومتر می کوبید می اومد روستا تا پسرشو ببینه خانم نزاشت گفت دروغ میگه می خواد ببره بچه رو بفروشه،اینقدر همه جارو پر کرد همه فکر کردن چه مادر خوبیه دیگه پدره هم خسته شد نیومد ولی خانم یه روز بچه رو ول کرد تو خونه پیش مادر خیلی پیر وفقیرش بدون اینکه به کسی بگه رفت هوو یک زن با سه تا دختر شد تا برای مرده پسر بیاره اولی دختر شد دومی هم دختر شد تو بیمارستان شوهرش بچه رو فروخته پسر خودش الان نه پدر داره نه مادر وضعیت خیلی بد می تونست پیش پدرش باشه حداقل کمترین خواسته اش که غذا هست میتونست بخوره الان خانم چند وقت یک بار که به پسرش سر میزنه شوهره پسر خانوم رو اینقدر کتک می‌زند که دوتا بچه تاوان حماقت یه مادر رو میدن درسته انصاف نیست ولی شد دیگه کجا این دنیا انصاف داره که اینجا داشته باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان