2777
2789
عنوان

عکسای قبلا خودم رو نگاه کردم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون روزی که کات کردیم بهش گفتم جلو چشمم نیا اینه دقم میشه یه ساله ندیدمش 😢قبلا روزی چند بار میدیدمش ...

کاملا مشخصه کل زندگیت درگیرشه تاخودت نخوای کسی نمیتونه کککت کنه اگه میتونی برو یه تراپیست خوبی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

کاملا مشخصه کل زندگیت درگیرشه تاخودت نخوای کسی نمیتونه کککت کنه اگه میتونی برو یه تراپیست خوبی

آخه من هنوزم دوسش دارم بهش فکر میکنم حالم خوب میشه 🥺

تزاپیست ها که فقط پول میگیرن و آدمو درک نمیکنن 

من فراموش کردم کامل۲ سال از قضیش میگذرهجدیدا خواستم با یکی اشناشم ی ماه بود دیدم هیچ حسی ندارمبااینک ...

آدما وقتی یه زخم عمیقی میخورن وقتی خودشونو درمون میکنن وقتی دست میذارن روزانوشون و پامیشن دیگه درصد خطا رفتنشون کمه و تینجیری عمل نمیکنن یامیخوان یانمیخوان حدوسط ندارن چون به بلوغ عقلی میرسن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

آخه من هنوزم دوسش دارم بهش فکر میکنم حالم خوب میشه 🥺تزاپیست ها که فقط پول میگیرن و آدمو درک نمیکنن

کی اینو گف بگرد دنبال آدمش باسوادش اوناییکه بقیه ازشون نتیجه گرفتن بخدانجاتت میدن 

اینکه چرا دلیل ش رو نگفت بهت یا اینکه اکه دوست داشت قبول نمیکردم که دیگه تو رو نیبینه

من با اینکه یه ساله گذشته از کات مون ولی هنوزم حسم میگه دوسم داره نمیدونم مشکلش چی بود یهو رفت 🥲نمیدونم چیشد 

ولی بابام خیلی راضی بود که این پسر دوماد میشه منظورم اینه با 60 سال سن این پسر رو قبول داشت 

بهش گفتم آینه دقم نباش اونم قبول کرد جلو چشمم نیومد