2777
2789
عنوان

همکلاسی دبیرستانم رو تو بیمارستان دیدم بگم رفته چه رشته ای🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 15304 بازدید | 252 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

همه چیز به لول درس و دانشگاه نیست شخصیت و فرهنگ آدما  خیلی مهمتر و بافرهنگ و باشخصیت بودن افتخار داره نه نوع دانشگاه یا رشته ...در ضمن شاید بعد فارغ التحصیلی درآمدش خیلی بالاتر از شما باشه پس فعلن زود به خودت غره نشو  

بیشتر کسایی که تجربی میخونن واقعا خودشونو از بقیه بالاتر میبینن 😑

توعم آدمی اونم آدمه شاید اصلا اون تو رشته ای که میخونه خیلی موفق بشه 

این چه طرز فکریه آخه 

همه رشته ها بدن فقط کسایی که تجربی میخونن و دکترن خوبن؟

بچه ها دانشجوئه بهداشته😂😂😂😂تو حتما کنکور بدی پزشکی میاری شک نکن

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

بعد از درآوردن روپوش سفیدت، برو تراپی

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

موفق باشی ولی باورکن اون شایداصلاهم براش مهم نبوده ک توچیشدی حس کردم شمابیشترحسادت کردی....‌‌

دقیقاااا این خودش بهداشت میخونه!!

مدیریت بازرگانی جز رشته های تاپه یکی از بچه های مدرسه مون دو رقمی بود رشته ریاضی . رفت مدیریت بازرگانی 

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

از کجا نیارم وقتی تراز پارسالم ۸۱۰۰ بوده؟ 

تازه پرستاری آزاد شهرمونم آوردم😊 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

واسه بهداشت اینجوری میکنه؟😐😐

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز