2777
2789
عنوان

شما تو بیست سالگی کجای زندگیتونین

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 33 پست
بنده پسرم ۲۲مکانیکسال دیگه لیسانس حقوقو اصلا راضی نیستم

خیلی خوبه که برای این سن 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده پسرم ۲۲مکانیکسال دیگه لیسانس حقوقو اصلا راضی نیستم

چپ نگاه کردی راست گل زدی 😂

کدومو میخوای ادامه بدی بری برا ارشد و آزمون و اینا

یا همین مکانیکی‌ رو ادامه بدی

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
هیچی فقط درس میخونم، نباید مقایسه کرد کلامن کلا به نظرم وجود هر انسانی با ارزشه‌ لازم نیست حتما کار ...

خیلی ام عالیه . نه مقایسه نمیکنم فقط می‌خوام یه سری چیزا رو برای خودم حل کنم 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
چپ نگاه کردی راست گل زدی 😂کدومو میخوای ادامه بدی بری برا ارشد و آزمون و اینایا همین مکانیکی‌ رو ادا ...

یه هدف جدید داریم

ببینم خدا چی قسمت کرده برام

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

مال ما دانشگاه و سال بعد ازدواج .. نمیدونم چرا انقدر هوول بودیم 🤔 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

۲۰ سالگی، یک سال از ازدواجم گذشته بود و تازه باردار شده بودم😍💖خیلی دوران قشنگی بود همون ۲۰ سالگی ه ...

عزیز دلممم خدا نگهدارش باشه عزیزم 

وقتی ۲۰ساله بودم گند زده بودم به ایند های که میتونست عالی باشه الان ۳۵سالمه

همه ادما یه اشتباهاتی دارن خوب وقتی به گذشته برمیگردن با عقل و شرایط الانشون خودشون رو قضاوت میکنن

ولی من راضی بودم اون موقع الان راضیم 

همه ادما یه اشتباهاتی دارن خوب وقتی به گذشته برمیگردن با عقل و شرایط الانشون خودشون رو قضاوت میکننول ...

انشالله همیشه از ندزگت راضی باشی خواهرم ولی بعضی اشتباهات دیگه جبران نمیشه 

چی. 👀

شما فعلا به کشفیات تاپیک آخرتون برسید

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

2790
2778
2791
2779
2792