fatemeh_uou مدیر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 581 عنوان کدوم گوشی رو با این بودجه خریدید راضی هستید❓❓ | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 20 پست سلاممم با بودجه ۵۰ تومن حالا تا ۸۰ میشه چه گوشی تازگی ها خریدید راضی هستید؟؟ بیشتر ۵۰ مد نظرهمیخواستم اس ۲۴ اولترا بگیرم ولی خیلییییی گرونه🥲🥲 1404/03/21 | 21:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستاکوچولوام۲ عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3928 آهااااا چه خوب ۱۰ تومن هم اومده روش😁 s25 هم خوبه اره ولی ۲۴ چهارگوشه اش تیزه خوشم میاد همون رستاکوچولوام 😌اصالتم،افتخارمه'Lor💛⚡️💪
fatemeh_uou مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 581 اره ولی ۲۴ چهارگوشه اش تیزه خوشم میاد منم از گوشه تیزش خوشم میاد😂😁
رستاکوچولوام۲ عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3928 منم از گوشه تیزش خوشم میاد😂😁 😂👌 همون رستاکوچولوام 😌اصالتم،افتخارمه'Lor💛⚡️💪
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1314 سلام عزیزمشما راجع به موبایل تصمیم تو گرفتیمنم کنکور دادم تو فکرشم موبایل عوض کنم دیگه برم دانشگاه انشالله☺️😅 دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو
fatemeh_uou مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 581 سلام عزیزمشما راجع به موبایل تصمیم تو گرفتیمنم کنکور دادم تو فکرشم موبایل عوض کنم دیگه برم دانشگاه ... به به موفق باشیمن گوشیم رو عوض نکردم، پولم رو سرمایه گذاری کردم و چند ماه دیگه شاید یکی بگیرم😄
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1314 به به موفق باشیمن گوشیم رو عوض نکردم، پولم رو سرمایه گذاری کردم و چند ماه دیگه شاید یکی بگیرم😄 افرین به شما.حواسم نبود من دانشجو پزشکیممنظورم بعد از امتحانات دانشگاهم بود گفتم کنکور😂😂موبایلمو میخواستم عوض کنم دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو