2777
2789

ولی وقتی تنهاییم تا میتونن بهم بی محلی میکنن و طعنه میزنن بهم😭😭😭😭😭😭😭

خیلی اذیتم میکنن با رفتاراشون

ولی وقتی ی مهمون میاد یجور رفتار میکنن انگار از اینا بهتر تو دنیا وجود نداره

منم تو اون لحظه واقعا میمونم چجور رفتار کنم

اصن هنگ میکنم

انقد حرص خودم همش دارم وزن کم میکنم😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوبه مادرشوهرت جلو جمع میکنه 

من چی بگم که جلو همسرم این رفتارارو میکنه میگیره بغلم میکنه همش میگه دردت ب جونم 😮‍💨💔

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

مثل خودشون باش در حضور دیگران خوب و در خلوت محل نده همدردیم:)

ببین خیلی سخته

انقد خواهرشوهرم فحشای رکیک بهم داده وقتی میبینمش کهیر میزنم بعد اصن باهام حرف نمیزنه

وقتی میریم مهمونی یا مهمون ک میاد اونطور رفتار میکنه خشکم میزنه

نوبه مادرشوهرت جلو جمع میکنه من چی بگم که جلو همسرم این رفتارارو میکنه میگیره بغلم میکنه همش میگه در ...

جلو شوهرمم خوب رفتار میکنه

ولی در حالت عادی وقتی باهاش حرف میزنم روشو میگیره اونور یا بهم تیکه میندازه

شوهرمم باور نمیکنه😔

جلو شوهرمم خوب رفتار میکنهولی در حالت عادی وقتی باهاش حرف میزنم روشو میگیره اونور یا بهم تیکه مینداز ...

من ضبط کردم یه بارم فیلم گرفتم دیگه گفتنی لال میشه شوهرم میگه چیکار کنم هر جور باهات رفتار مبکنه توام اونطور باش باهاش

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ببین خیلی سختهانقد خواهرشوهرم فحشای رکیک بهم داده وقتی میبینمش کهیر میزنم بعد اصن باهام حرف نمیزنهوق ...

اندفعه با موبایلت صداشون و یواشکی ظبط کن. ولی شما هم تو جمع خصوصی تون اصلا محل شون نزار . سعی کن کمتر ببینیشون