2777
2789
عنوان

کی موهاشو پروتئینه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اع خودت زدی مواداولیه از کجا گرفتیکه مطمئن باشی خوب باشه

آره چن باری بیرون انجام دادم خیلی بدتر شد همش ریزش گرفت و بعد ی مدت می‌رفت کلن خودم زدم خوب مونده هنوزم . از لوازم آرایشی سفارش دادم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چه فرقی با کراتین داره اصلا؟ شما چند ماهه انجام دادین؟ یعد موها صاف میشن؟

والا دفيقا نميدونم ولي چيزي ك حودم فهميدم كراتين خيلي اتوكشيش و گازش بيشتر بود پدرمو در اوردن اين زودتر تموم شد 

اره صاف و نرم ميشه

شبش ماهه يكبار رنگ كردم هنوز صافه

بوش چطوریه خیلی زننده هست؟ گاز و اینا زیاد داره؟!

من 3 ساله اسفندا برا عید پروتینه میکنم 

گاز و اینا فقط موقع اتوکشی تو ارایشگا داره که واقعا چشارو اذیت میکنه برا تنفس میتونی ماسک بزنی 

و بوی موادم معمولا تا یه ماه اولشه که یکم زیاده ولی طوریه که خودت بهش عادت میکنی و احساس نمیشه 

ولی واقعا ارزششو داره :)

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

الان موادی جدید بو گاز نداره که اذیت سینمن خودم کراتینه کارم اینو از من بدونید بستگی به مواد داره مو ...

خب چجوری بفهمیم موادشون خوبه یا نه؟ من یا میخوام برم بهم گفت ۴ و نیم تو تهران موهامم تا پایین شونه‌مه. ولی اولین باره میخوام برم اون سالن

فرق پروتئین باکراتین چیه؟!

کراتین بیشتر برا موهای رنگ شده و اسیب دیده خوبه

ولی پروتینه برا موی طبیعی 

البته ماندگاری کراتین بیشتره

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو