سلام الان که دارم این تاپیکو میذارم حالم خیلی بده شوهرم که یکساله باهاش عقد کردم بعضی ویژگی های خودشیفته رو داره ، ولی عشق هست علاقه هست گذشت هست، خیلی حاد نیست ولی من تازه با مفهوم خودشیفته اشنا شدم حالم بشدت بده من تازه عقد کردم الان من نگران اینده هستم هر چی پست و متن در مورد خودشیفته میخونم جای امیدواری ندارن میترسم بیچاره بشم چیکار کنم ،تا الان همه چی خوب بود پیش مشاور رفتم از طریق ازمون یه چیزایی گفت که دلم ریخت ، روز و شب ندارم😔
بدقولی ک برا منم داشتولی اگ مشکلش فقط بدقولیه درستش کنبرا من حاد بود خواهر
ببین من چیزی حس نمیکردم فقط سر بدقولی سر یه موضوع مالی به نام زدن ملک که بدقولی کرد رفتم پیش مشاوره ، ازمون ازمون گرفت گفت نمره طرحواره استحقاقش زیاده اصلا ازون روز من داغونم ببین شوهرم ادم باهوش و موفقیه و واقعا خودشو خاص میدونه و خاص هم هست برای همین تو ازمون ها خودشو عالی میزنه ولی تا الان نه تحقیرم کرده نه سواستفاده مالی کرده فقط بد قولی سر یه موضوع و اینکه اکثرا قبول نمیکنه مقصره اینا خطرناکه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودشیفته نمی تونه کسی رو دوست داشته باشه اصلا نیازهای طرف مقابل براش مهم نیس فقط خود شو دوست داره هم ...
تاپیکا منم ببینید ده سال به معنا وقعی زجر کشیدم
برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
ببین من چیزی حس نمیکردم فقط سر بدقولی سر یه موضوع مالی به نام زدن ملک که بدقولی کرد رفتم پیش مشاوره ...
چرا انقدر الکی زندگیت انگولک میکنی یعنی چی داغون شدممممم مهم عملشه
برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
خودشیفتگیش کمتره پساگه خودشم بخواد میتونه بره روانشناس و تغییر بده خودشومن مشاوره رفتم باهاش ولی او ...
دقیقا میدونی اینا بیرون خودشون خوب نشون میدن تو خانواده برا زنشون خود واقعیشون نشون میدن
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤