2777
2789
عنوان

تشخیص و شروع زندگی با خودشیفته

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 76 پست
بدقولی ک برا منم داشتولی اگ مشکلش فقط بدقولیه درستش کنبرا من حاد بود خواهر

ببین من چیزی حس نمیکردم فقط سر بدقولی سر یه موضوع مالی به نام زدن ملک که بدقولی کرد رفتم پیش مشاوره ، ازمون ازمون گرفت گفت نمره طرحواره استحقاقش زیاده اصلا ازون روز من داغونم ببین شوهرم ادم باهوش و موفقیه و واقعا خودشو خاص میدونه و خاص هم هست برای همین تو ازمون ها خودشو عالی میزنه ولی تا الان نه تحقیرم کرده نه سواستفاده مالی کرده فقط بد قولی سر یه موضوع و اینکه اکثرا قبول نمیکنه مقصره  اینا خطرناکه  ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشیفته نمی تونه کسی رو دوست داشته باشه اصلا نیازهای طرف مقابل براش مهم نیس فقط خود شو دوست داره هم ...

تاپیکا منم ببینید ده سال به معنا وقعی زجر کشیدم

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

از این میترسم بعدا خیلی بد بشه میدونی پول بهم میده مشکل مالی ندارم محبت میکنه فقط یه جاهایی بدقولی ک ...

وا بدقولی که چیزی نیست سر هر چیزی نرو پیش مشاور مشاورم ممکنه اشتباه کنه مشاور درست و حسابی آدم میره نه اینا که با سهمیه اومدن بالا

خودشیفته همدلی نمیکنه اگر بکنه ظاهری و نمایشیه و فیکه پس شوهرت خودشیفته نیست اگر همدل و همراه و دلس ...

. منم با شما موافقم همسر اسی خود شیفته نیست     خودشیفته غیر از خودش و منافع خودش هیچی و هیچکس براش مهم نیس حتی بچه هاش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
ببین من چیزی حس نمیکردم فقط سر بدقولی سر یه موضوع مالی به نام زدن ملک که بدقولی کرد رفتم پیش مشاوره ...

خودشیفتگیش کمتره پس

اگه خودشم بخواد می‌تونه بره روانشناس و تغییر بده خودشو

من مشاوره رفتم باهاش ولی اونجا انقد‌ خودشو خوب نشون میدااد ب مشاور ک مشاور میگفت عجب مردیه چقد صداقت داره و چقد زندگیشو دوست داره

میومدیم بیرون میگفت ببین همه مشکلات تقصیر توعه😐

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

ببین من چیزی حس نمیکردم فقط سر بدقولی سر یه موضوع مالی به نام زدن ملک که بدقولی کرد رفتم پیش مشاوره ...

چرا انقدر الکی زندگیت انگولک میکنی یعنی چی داغون شدممممم مهم عملشه

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

کسیکه اعتماد به نفس نداشته باشه خودشو مقصر نمیدونه اشتباهاتشو نمیپذیره

مرد بتیغ بوده چرا باج میدادی

چون مظلوم نمایی میکرد میگفت ندارم منم دلم میسوخت

این اخرا دیگه میخواست مهریمم ببخشم

که دیگه الان تو روند اجرای مهریه و نفقه ام

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

خودشیفتگیش کمتره پساگه خودشم بخواد می‌تونه بره روانشناس و تغییر بده خودشومن مشاوره رفتم باهاش ولی او ...

دقیقا میدونی اینا بیرون خودشون خوب نشون میدن تو خانواده برا زنشون خود واقعیشون نشون میدن 

بچه ها شوهر منم اینجوریه ولی با شدت کمتر 

به نظرتون اونم خودشیفته هست؟؟

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

همسرت خودشیفته نیس  اونم حتما با خودش حساب کتابی داره که بدقولی کرده  زندگی با خود شیفته خود جهنمه ته جهنمه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم