2777
2789
عنوان

هدیه عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مجردم خودم فعلا درآمدی ندارم باید از پس اندازم استفاده کنم یه چیزی باشه زیر ۴_۵ میلیون

ببین احتمالا چیزایی مث چایساز و غذاساز بتونی بگیری یا سرویس ظرف دم دستی (ینی تعداد بالا نه)

بازم بستگی داره چه مارکی باشه چون تقریبا همه وسایل خرده ریزه برقی میتونن زیر این قیمت که میگی باشن یا حتی چندبرابر

هزینه سرویس قاشق چنگال چقدره مثلا؟

سردستی شاید همون 4تا 5

اما

بنظرم با دوستت مشورت کن

وقتی اونها دارن توی خرج کردن وسواس به خرج میدن بهتر این هست که چیزی براش بخری که براش کاربردی باشه و خودش م ازش نداشته باشه

من از اول هم کنش به شما نشون ندادم که واکنش بدی، با اسی بودم عزیزم.اینکه فکر میکنی گارد گرفتم هم نمی ...

شاید زمان های دیگه بگی درست باشه اما الان ذهنم در آروم ترین شرایط و حال روحیم خوبی بنابراین فک نمیکنم لحن شما رو اشتباه متوجه شده باشم به هر حال موفق باشید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین احتمالا چیزایی مث چایساز و غذاساز بتونی بگیری یا سرویس ظرف دم دستی (ینی تعداد بالا نه)بازم بستگ ...

به نظرم سرویس ظرف رو تا الان دیگه باید گرفته باشن 

آره حق با شماست باید از خودش بپرسم 

من مجردم خودم فعلا درآمدی ندارم باید از پس اندازم استفاده کنم یه چیزی باشه زیر ۴_۵ میلیون

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سردستی شاید همون 4تا 5امابنظرم با دوستت مشورت کنوقتی اونها دارن توی خرج کردن وسواس به خرج میدن بهتر ...

میترسم بهش بگم قبول نکنه یا خجالت بکشه چون خیلی خانواده محترم و آبرومندی هستن 

این خیلی خوبه به بودجه ای که در نظر گرفتم هم میخورهممنونم ازتون ❤️@saheliiiiii سایت باگ داره رو عکس ...

فدات