2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شما گواهینامه گرفتی رانندگی میکنی؟

تا پارسال که ماشين داشتم آره خیلی هم دوست دارم، اما متأسفانه فروختمو دیگه نتونستم بخرم 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
تا پارسال که ماشين داشتم آره خیلی هم دوست دارم، اما متأسفانه فروختمو دیگه نتونستم بخرم

ان شاءالله باز میخری 

من رانندگی نمیکنم اونموقع که ۳۰۰تومن ارزش داش چقد شوهرم‌ میگفت ۳۰۰توووووومن خرج کردم هیچی به هیچی

ان شاءالله باز میخری من رانندگی نمیکنم اونموقع که ۳۰۰تومن ارزش داش چقد شوهرم‌ میگفت ۳۰۰توووووومن خرج ...

منم اوایل چندسال اول میترسیدم تنها نمی رفتم، یکبار عزممو جزم کردم گفتم تصادف کنم ،فحش بشنوم ،در هر صورت من رانندگی می‌کنم، شهرمون کوچیکه تقریبا رفتم تو جاده های خلوت که کسی نیست نشستم کم کم صبح خیلی زود یا دیروقت میرفتم داخل شهر، شاید شیش ماه اینجوری گذشت یکبار به خودم اومدم دیدم پشت ترافیکم و دارم به ماشین جلویی فحش میدم😂😂

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش