2777
2789
عنوان

دبیری یا ابتدایی 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابتدایی رو انتخاب کن

قبولی هم خیلی ربطی به تراز نداره باید گزینش بشی مسائل عقیدتی حجاب و... خیلی تاثیر داره

تحقیقات میکنن مشکلی نباید دور و بر خودت و خانواده ت باشه حتی در حد عکس پروفایل و فعالیتت تو فضای مجازی

اگه. راهت دوره انتخاب نکن انشاالله ازدواح میکنی و بچه ذار میشی هنوزم باید بری همونجا اصلا هم تضمینی ...

با ازدواج   دیدم  درون استانی هم انتقال گرفتن حالا نمیدونم از پارتیشون بوده یا ...

ابتدایی حقوقش بالاتره بچه های کوچیکتر معصوم تر و مهربون ترن کار باهاشون اگرچه سخت اما لذت بخشه

من خیلی از معلم هارو دیدم همیشه سردرد دارن به خاطر کار سختشون ، نمیدونمم

دبیری بومی گزینه به احتمال ۹۰ درصد فقط شهر خودت و جایی که بومی تو دفتر چه نوشته قبول میشی و شهر دیگ ...

خب من بومی اشنویه محسوب میشم 

اینکه چطور حساب میشه رو نمی‌دونم ولی اگه دبیری رو بزنم ، انگار دارم دبیری شهر بومی خودم و میزنم 

ابتدایی رو انتخاب کنقبولی هم خیلی ربطی به تراز نداره باید گزینش بشی مسائل عقیدتی حجاب و... خیلی تاثی ...

آخه مشکل اینه ، هر رشته ای انتخاب کنم این فرایند وجود داره ربطی به ابتدایی و دبیری نداره

یه ماهه که تموم اکانت هامو دیلیت زدم، کتاب مصاحبه‌هم گرفتم