2777
2789
عنوان

شما واسه کفشاتون چقدر هزینه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا میگن دوستم کوهنورده کفش چیزیش نشده... ترید بیشتر به کمر به پایین فشار میاد از بس پشت سیستم هس ...

تریده=خریده😐

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

آره من کفش خوب میخرم حتی کفش باشگاهم ۶ تومن خریدم همیشه هم می‌پوشم ولی واقعا هیچیش نشده 

برا پسرمم همیشه کفشای گرون ۹ تومن ۷ تومن 

واقعا وقتی کفش خوب میپوشی دیگه محاله بتونی کفش ارزون بخری و بپوشی و راحت باشی 

اره آخرین باری که خریدم نزدیک‌سه ونیم بود

بنظرم کفش ارزششو داره 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

از ۱ تومن بیشتر نمیخرم

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

نهایت 1 البته جنس خوب و سبک هست 

از وقتی چین هم گفت همه مارک ها معروف توی خود چین تولید میشه و قیمت نهایت چند دلار هست دیگه برند و این چیزا از پز دادن گذشته 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من اسکیچرز میخرم 3،4 تومنه ولی یکی دو سال مداااام پامن، اصلا پا اذیت نمیشه، بخر حتما

من اسکیچرز پنج تومن خریدم بعد هشت ماه رویه اش پاره شد  😑😑 از نمایندگی هم خریدم

کاربر چند سال پیش 😒 //من و دختر کوچولوم😚