2821
2789
والا فک کنم این موضوع الکیه

نه الکی که نیست فقط شاید تاثیرش اونقدرا نباشه ، ماه همونطوری که باعث جزرو مد دریا میشه روی بدن ما هم یه تاثیراتی داره، انگار روی مایعات بدن تاثیر میزاره، خصوصا برای خانومها تاثیر گزارتره،  انگار بدن خانوما بیشتر با ماه خودشو تطبیق میده

حالا من دقت کردم ماه کامل میشه من عصبی میشم شبیه حالت پریود!احساس میکنم یه گرگینه ی درونی دارم!😁

اره امکانش هست 

خواهرشوهرم هر وقت قهر میکنه میاد خونه باباش ، من دقت کردم ماه کامله 

خودش میگه شوهرم انگار دیونه میشه😶😐

خدایاشکرت💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امشب ماه شب بدر بود وماه قرمز.....

انرژی ماه کامل بالاست ؛ حالا اگه اونروز ناراحتی داری بخاطر ماه بیشترمیشه واگه برعکس خیلی شاد باشی شادیت بیشتر میشه

بستگی بخودت و روحیت داره 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

نه الکی که نیست فقط شاید تاثیرش اونقدرا نباشه ، ماه همونطوری که باعث جزرو مد دریا میشه روی بدن ما هم ...

بیشتر رو آدمایی که عنصر وجودشون از اب هست تاثیر میزاره 

مث متولد تیر آبان واسفند که عنصر آب هستن

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

امشب ماه شب بدر بود وماه قرمز.....انرژی ماه کامل بالاست ؛ حالا اگه اونروز ناراحتی داری بخاطر ماه بیش ...

والا ماه شب چهارده ماه بدر هست یعنی ۱۹ خرداد شب شبی که گذروندیم ماه شب پانزدهم بود

✒️متاهل

فکر نمی‌کنید به روز تخمک گذاری مربوط میشه؟ احتمالا هر وقت ماه کامل میشه روز تخمک گذاری شماس.مثل من که وقتی ماه کامله حالم خوبه خوبه.ولی نیمه ی ماه اصلا افسردگی میاد سراغم یکی دو روز.

شما انجام نده هر طوری دوست داری انجام بده نتیجش رو ببین 😒😒😒

خب نه دیگه از کجا پیدا کردید اینو،همه ی اینا افریده ی خدا هستن مگه میشه جوری که میگی باشه معلوم نیست کی اومده اینو به مردم گفته