2777
2789
عنوان

در چه حالید🧘‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 34 پست
بابته؟؟

مامانم دوروزه گردنش درد میکنه یکوچولو سرگیجه داره استرس دارم چیزی نباشه🫤🥲

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فکر اینم که یعنی  میشه  دیگه این ماه حامله شم چون خیلی ساله منتظرم🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

طبق معمول منتظر شوهر گشنه تشنه با نی نی تو شکم ولی آقا پی رفیق بازیاش....

ای وای🥲هنوز شام نخوردی؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

لطفاً بیا تاپیک آخرم 🥺😭

گلم راجب این موضوع من اطلاعاتی ندارم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

تا همین چن دقیقه پیش همه چی اوکی بودالان استرس سرتاسر بدنمو گرفته

چرا

به فکر اینم که یعنی میشه دیگه این ماه حامله شم چون خیلی ساله منتظرم🥺

انشالله دامنت سبز بشه عزیزم❤️

هیچوقت از درگاه خداوند ناامیدنشو

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

چرا

مامانم دو سه روزه گردن درد داره خیلی نگران شدم حالم خرابه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

قلیان

نکش برادر ضرر داره🤧

افسردگی دارم دارم گریه میکنم

منم چند روزه حالم بده

دمنوش درس کردن

به به نوش جان

دمنوش چی

به فکر اینم که یعنی میشه دیگه این ماه حامله شم چون خیلی ساله منتظرم🥺

انشانه یه کوچولوی خوشکل خدا امسال بهت هدیه بده

ن بابا

وای

اون نی نی گشنه اس