2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😐😐😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 58 پست
شروع کن کپسول داکسی سایکلسن بخور. هر 12 ساعت یک عدد روزی دو بار صورتت رو با صابون بشور بعد از هر ب ...

فقط همراه با کپسول حداقل دو لیوان آب بخور. طول روز هم آب زیاد بخور. بعد از خوردن کپسول تا نیم ساعت دراز نکش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط همراه با کپسول حداقل دو لیوان آب بخور. طول روز هم آب زیاد بخور. بعد از خوردن کپسول تا نیم ساعت د ...

ضرری که نداره؟ بخاطر یه جوش مریصی پریضی چیزی نگیزم؟ 

نه من ک هیچیم نشد،شاید جوشات سرشون باز بوده خمیر رفته توش،سالهست دارم این روش رو انجام میدم و جوابرگ ...

نه اتفاقا اون زمان همه جور جوشی داشتم تو صورتم

پکیجم کامل بود

رو همه شون امتحان کردم شب اول خوب بودم

شب دوم زدم و صبح شستم دیدم وای من که نرفت و قرمز وخشک موند بعدم قهوه ای شد

بعدم پوسته پوسته

اصن ی وضی بودا

نه اتفاقا اون زمان همه جور جوشی داشتم تو صورتم پکیجم کامل بود رو همه شون امتحان کردم شب اول خوب بو ...

برا من شب میزدم،صبح خشک میشد و تموم😊

پشت من...خدا بوده همیشه  
من قبلا برای جوشام می خوردم چندین سال آنتی بیوتیکه دیگه. اگر جوشات برات مهمه یه بسته با دوز 100 بگی ...

بعد چند وقت جواب گرفتی؟ من پنج روزه شروع کردم البته روزی یه دونه

عزیزم ناراحت نشیا داری انتی بیوتیک تجویز میکنی دکتری؟

دایکسی سایکلین یه آنتی بیوتیکه ک سبکه. خیلی سنگین نیست. توی عفونت های معمولی تجویز میشه. 

باز تصمیم خود استارتره که بخوره یا نخوره. من از تجربه 6.7 ساله م گفتم

بعد چند وقت جواب گرفتی؟ من پنج روزه شروع کردم البته روزی یه دونه

دوستم یادم نمیاد دقیق. ولی یادمه تا زمانی که دارو هارو میخوردم خوب بودم اما بلافاصله بعد از قطع جوشام برمیگشت. 

بعد از چند سال خسته شدم و دارو ها رو قطع کردم. جوشام برگشت. این بار شروع کردم روزی چند بار عرق کاسنی و عرق شاتره خوردم. بعد از چند روز جوشام با شدت بیشتری بیرون ریخت. اما بعد از چند هفته یواش یواش کم و محو شدن. 2.3 سال هم اونا رو خوردم. الان خدا رو شکر دیگه جوش نمیزنم

2790
2778
2791
2779
2792