2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 29 پست
بله، تعلیق خود خواسته ندارن

دارن

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی؟

آره

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

نرو مریم میدونی عاشق چشماااتتتتتمممم

مریم نیست آقاست😂

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

یادع اون پسر شیرازیه افتادم 

رلش تاپیک زده بود ک پسره اصلا هیچیو جدی نمیگیره 

به دوست پسرش گف میخوام برم بسه میخوام کات کنم 

بعد پسره برگشت بهش گف تو بری شمعدونیا دق میکنن🤣🤣🤣

من فقط از دور قشنگم نزدیکم شو تا پشیمونت کنم

دیگه تعلیق نمیکنن

سلام بازم به درخواست کاربرا امکان تعلیق هست 

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت