2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بار اول رفتیم بیرون گفت برای شام دعوتت میکنم ، ولی نبرد واسه شامیه بار هم یه چیزی از داروخونه گفتم ب ...

خب بحث و ببر سر این موضوع درمورد آدمای خسیس صحبت کن ببین نظرش چیه اگ نسبت ب حرفا گارد گرفت ک هیچ 

اگ تایید کرد 

بگو خداروشکر من همیشه از آدم خسیس میترسیدم بحث جوری پیش ببر ک بفهمه چارچوبت چیه 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

وقتی طرف میخواد با حرفای عاشقونه مخمو بزنه اما من فقط با مادیات مخم زده میشه😏😒

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

میگن هر رفتاری رو در زمان آشنایی دیدید از طرف مقابلتون ک ازارتون داد

اون رفتارو بعداز ازدواج ضرب در ۱۰۰۰ کنید 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

اون چیز چی بود گفتی بگیره؟ چیزه کوچیک بود؟

آره یه کرم مرطوب کننده ی ۲۰۰ هزار تومنی ،

و اینکه مردی که هز نیاز های جنسیش واسه آدم صحبت میکنه ، تو روی آدم میگه نیاز دارم ، باید هر هزینه ای رو هم بپردازه

بار اول رفتیم بیرون گفت برای شام دعوتت میکنم ، ولی نبرد واسه شامیه بار هم یه چیزی از داروخونه گفتم ب ...

این مدت اصلا رستورانی کافه ای چیزی بردتت؟ 

یا وقتی بیرونین پیشنهادمیده که چیزی میخوایی یانه؟ 

اگه اینکارارو میکنه خسیس نیس اگه درحد یکی دوبار پیچونده شاید اون موقه موقعیتش خوب نبوده

داره و خرج نمیکنه؟

منم حس میکنم برا خودم خسیسم ولی برای کسایی که دوسشون دارم اصلا خسیس نیستم دلم میخواد بهترینا رو براشون بخرم وقتی پول داشته باشم 

شاید هنوز به اون درجه از صمیمیت نرسیدین که برات خرج کنه

تو خسیس بودنش که شکی نیست

ولی واقعا پسرمردم که نباید برامون مرطوب کننده بخرههه

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

خب بحث و ببر سر این موضوع درمورد آدمای خسیس صحبت کن ببین نظرش چیه اگ نسبت ب حرفا گارد گرفت ک هیچ اگ ...

گارد نگرفت ، گفت اره هیچ کس از آدم خسیس خوشش نمیاد ،

ولی این خسیسه میدونم ، به روی خودش نیاورد که ضایع نشه😄

آره یه کرم مرطوب کننده ی ۲۰۰ هزار تومنی ، و اینکه مردی که هز نیاز های جنسیش واسه آدم صحبت میکنه ، تو ...

خودت گفتی بخره 

بیشتر بشناسش 

به نیازش که میگه دادم اول رابطه که خیلی نفهمه

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈