2777
2789
آره یه کرم مرطوب کننده ی ۲۰۰ هزار تومنی ، و اینکه مردی که هز نیاز های جنسیش واسه آدم صحبت میکنه ، تو ...

الان چند وقته اشنا شدین که راجب چیرایی جنسی میگه؟ 

اگه نیازشه پس هرچی سریع تر رسمیش کنه تا نیازش رفع بشه ولی اگه میگه الان نیازمو رفعکن بعد اردواج کنیم پس میشه دوتا ویژگی خیلی خیلی بد کلا فرار کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مدت اصلا رستورانی کافه ای چیزی بردتت؟ یا وقتی بیرونین پیشنهادمیده که چیزی میخوایی یانه؟ اگه اینک ...

نه اصلا کافه رستوران نبرده ، چیزی ام نگفته نیاز داری یا نه ،

فقط یه بار غذا سفارش داد برام ، واسه خودش سفارش نداد بعد از غذای من خورد😄

نه اصلا کافه رستوران نبرده ، چیزی ام نگفته نیاز داری یا نه ،فقط یه بار غذا سفارش داد برام ، واسه خود ...

پسس شک نکننن خسیسه وگرنه هربار درحد یهچیز کوچیک که مشکلی نیس حالا نمیگم هربار کافه و رستوران برید که اذیت بشه ولی چند بار برید یا اینکه یه اسکپ بستنی مولا چیزی نیس که تعارف نکنه پس خسیسه اگه که برات مهم نیس اوکیی با این قضیه ادامه بده اگه ازیت میشی بنظذم کشش نده وابسته میشی دیگه جداشدن مکافاته

تو خسیس بودنش که شکی نیستولی واقعا پسرمردم که نباید برامون مرطوب کننده بخرههه

قربونت این یه امتحان بود که ببینم کسی که تو روی من میگه نیاز جنسی دارم باید برطرفش کنی خودش حاضره الان من یه درخواست ازش دارم فراهم کنه ؟؟؟

وگرنه منکه هفته ای ۲ تا از اون کرم ها میگیرم ، مصرفم بالاس ، صبر نمیگنم پسر مردم بگیره😄😄

قربونت این یه امتحان بود که ببینم کسی که تو روی من میگه نیاز جنسی دارم باید برطرفش کنی خودش حاضره ال ...

وقتی اینو گفت من جات بودم بلاکش میکردم

دراین صورت حق داری

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

ولی بعضیا با دوسپسرشون راحترن

من خودم باهرکی راحت باشم ازش همچین انتظاری نمیتونم داشته باشم

شایدم مشکل از منه

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

پسس شک نکننن خسیسه وگرنه هربار درحد یهچیز کوچیک که مشکلی نیس حالا نمیگم هربار کافه و رستوران برید که ...

آقا حسابشو بکن بار اول که همو دیدیم در واقع دیدار اول آشناییمون بود ، من خودم گفتم گرسنمه یه چیز سفارش داد بعد خودشم از غذای من خورد ، یعنی واسه خودش سفارش نداد ،

من به هیچی کار ندارم حداقل قراره اول رو آبرو داری میکرد😄😄🤦‍♀️

آقا حسابشو بکن بار اول که همو دیدیم در واقع دیدار اول آشناییمون بود ، من خودم گفتم گرسنمه یه چیز سفا ...

چی سفارش داد که خودشم خورد

آقا حسابشو بکن بار اول که همو دیدیم در واقع دیدار اول آشناییمون بود ، من خودم گفتم گرسنمه یه چیز سفا ...

چی بگم والا الان خودت اگاهی از مشکلی که داره از نظر منکه ادامه نده حالا تصمیم نهایی باخودته

خساست خیلی سخته

عذاب

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

2790
2778
2791
2779
2792