2777
2789
عنوان

حس میکنم دخترم خیلی زشت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 36 پست
اگر خودتون و همسرتون چهره مناسبی دارید نیاز به ترسیدن نیست مگر اینکه بچه به عمش بره☻️

خوش بحال اون بچه ای که عمش منم پس 😌😂😍

( خوشیفته هم نیستمااا 😂 )

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اگر خودتون و همسرتون چهره مناسبی دارید نیاز به ترسیدن نیست مگر اینکه بچه به عمش بره☻️

مگه چهره آدم دست خودشه؟ بذار هر شکلی هست باشه فقط تنش سالم باشه و روحش آروم

خراسان شمالی🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده ی شوهرم خیلی مسخره میکنن تا یه بچه ای زشت باشه همش میگن سیاهه زشته اه 😭 نکنه دختر منم بخوان ...

بچه زشت خیلی بهتره چون از اول اذیتش میکنن سرو زبون دار تر میشه و هیشکی نمیتونه حقشو بخوره دعا کن زشت باشه

وای نگو هرچی باشه بچته

خب نگرانم براش بعداً مسخره اش نکنن اعتماد به نفسش خرد نشه

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

تو این دوره زمونه خوشگلی زشتی اصلا اهمیت نداره با این همه عمل و میکاپا الان اونا ک بیس زشت دارن خوشگل تر از اونایی میشن ک بیس خوشگل دارن

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

وای عمه هاش خودشون خیلی زشتن بعد فقط بلدن مسخره کنن بقیه رو 

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕