2777
2789
عنوان

عروس های زبر و زرنگ بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 63 پست

من بودم یه جعبه شکلات کوچیک میبردم

خودشم بدونه جهت رفع تکلیف بوده 

تلافی هم میشه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها برای مشهد رفتن هم باید زنگ زد؟

بله حتما

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

ن دیگبعد سفر خونه ی من اومدن اما دست خالی ولی من سجاده تسبیح سوغات دادم

اون زمان قهربودین..گذشته ها گذشته..بنده خدااحترام گذاشته اومده خداخافظی...شماهم بابردن کادو شخصیت خوب خودتون رو نشون بدین..هدیه چیزی ازشما کم نمیکنه ولی ادب واحترام شمارو میرسونع

پارسا پسرمامان😍
بله حتما

من یه جاری دارم رابطه امم باهاش خوبه .همیشه هم بهم پیام میدیدم .همسرم اومد گفت برادرش مشهد رفتن چندروزه .فکر کن جاریم از همونجا پیام میداد ولی نمی‌گفت مشهد .الانم برگشته باشوهرش برام سوغاتی فرستاده من هنوز پیشش نرفتم

من یه جاری دارم رابطه امم باهاش خوبه .همیشه هم بهم پیام میدیدم .همسرم اومد گفت برادرش مشهد رفتن چندر ...

بزن به در شوخی

برو پیشش 

با خنده بگو چرا نگفتی مشهدین ؟ ترسیدی بگم التماس دعا ؟

تو‌اون تایم کسی هم بهت زنگ بزنه یا پیام‌بده نمیگی مشهد هستی ؟

چرا میگم.‌دیگه دروغ که نمیخوام بگم..ممکنه استوری هم بذارم که دیگه بقیه میبینن والتماس دعا میگن...ولی نیازی نمیبینم ازقبل بگم داریم میریم مشهد

پارسا پسرمامان😍