2777
2789
عنوان

بچه ها انقدر درگیر چیپسم خواب چیپس دیدم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالتونه😭😂منم خیلییی معتاد چیپسم خیلی

من ۲۰ سالمه

یا سیب زمینی سرخ میکنم یا چیپس بدون سیب زمینی نمیتونم 

معتادم 

بابام میگه دیگه باید بر واحد تُن سیب زمینی و چیپس بگیرم 

لاغرم هستم مشخص نیست🤣🤣

من اصلا علاقه به تنقلات ندارم مخصوصا چیپس مگراینکه جایی ببینم یکی میخوره در حد دوتا دونه میخورم ولش ...

اها هوس میکنی پس

منم خیلی تنقلات دوست ندارم فقط چیپس دوست دارم

پفک مفک لب نمی زنم 

منم دو سه روزه خیلی دلم هوس کرده 

پنجم همین ماه یه دونه کامل خوردم خودم 

دهم اینجوریا بود که یک سوم چیپس رو هم خوردم باز 

هفت روز پیش هم بود که چند دونه خوردم 

هنوز طعمش زیر زبونمه لامصب خیلی خوشمزه بود 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خدا کنه منم همیشه خواب پفک نمکی ببینم 😅😅😅

وای پفک نمکیم خیلی دوست داشتم بچگی 

به جز اون هیچ پفکی رو لب نمی زنم 

دیگه مثل قبل تولید نمیشه انگار طعم قبل رو نداره البته هیچ جام نیست

من ۲۰ سالمهیا سیب زمینی سرخ میکنم یا چیپس بدون سیب زمینی نمیتونم معتادم بابام میگه دیگه باید بر واحد ...

منم همنیطور هم سنیم😂منم دقیقا اخ گفتی چیپس نباشه سیب زمینی سرخ میکنم🤣

من دارم چاق میشم وای😂😂واسه همین این مدت کمش کردم ولی الان دیگه نمیتونمم 

حالا من دیشب خواب دیدم تو گرما با یه پراید داغون داشتیم میرفتیم یه جایی بعد وسط بیابون ماشینو گذاشتن پشت یه ادمایی راه افتادیم بعد دوباره ماشین اوردن منو یکی جا نشدیم به دست توی یابون میدوییدم بعدم رسیدیم همگی تتو زدیم حتی یادمه من تتو هواپیما میخواستم تتوکاره بهم یه نوزاد مرده با بیماری سفالی داد خیلی بی ربط و بهم ریخته

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

چیپس نخور خواهر ..خییلی مضره

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

خدا کنه منم همیشه خواب پفک نمکی ببینم 😅😅😅

من پفک کاپیتانشو خیلی دوست دارم به به 

شیش هفت ماهه نخوردم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
وای پفک نمکیم خیلی دوست داشتم بچگی به جز اون هیچ پفکی رو لب نمی زنم دیگه مثل قبل تولید نمیشه انگار ط ...

اره دقیقا همون پفک 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

2790
2778
2791
2779
2792