2777
2789
عنوان

تکلم کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 35 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از همون اول دور سرش کمه؟ چند سانت کم داره؟ دکتر مغز و اعصاب بردی؟ ی سری دارو هست ی سری مکمل مثل امگا ...

دور سرش الان توی این سن ۴۸ و نیم هست.پسره.بردم اصلا نمیدونم نرماله اندازه ش یا نه

دور سرش الان توی این سن ۴۸ و نیم هست.پسره.بردم اصلا نمیدونم نرماله اندازه ش یا نه

خب همون اول که میبردی بهداشت و چکاب بهت نمیگفتن کمه؟ 

بقیه کاراش چطوره

همتای مامانم بودم❤

باید ببری مغز و اعصاب کودکان. دکتر محولاتی  و پروفسور محمدی رو من توی تهران میشناسم ولی نمیدونم الان چطور وقت میدن

من خودم شیراز میبرم دور سر پسرم دوسانت کمه ولی هر ماه چکاب بردم  و تکاملش چک شده نباید از اون دو سانت بیشتر بشه.

همتای مامانم بودم❤

باید ببری مغز و اعصاب کودکان. دکتر محولاتی و پروفسور محمدی رو من توی تهران میشناسم ولی نمیدونم الان ...

یعنی دوسانت از نرمال کم باشه عیب نداره؟ چون من توی جدول دیدم فقط

یعنی دوسانت از نرمال کم باشه عیب نداره؟ چون من توی جدول دیدم فقط

چرا عیب که داره در صورتی اشکال نداره که تکاملش اوکی باشه که برای بچه شما نیست برای همین میگم پیگیری کن

همتای مامانم بودم❤