2777
2789

مخفی😂😂

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان چجوری میشه مگه؟همینو مینویسه دیگه نه؟

الان کاربریت باهمه تاپیکات مشخصه ولی تعلیق شدی کسی ام نمیفهمه میتونن تگت کنن اعلان و پیام برات میاد فقط نمیتونی جواب بدی

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

الان کاربریت باهمه تاپیکات مشخصه ولی تعلیق شدی کسی ام نمیفهمه میتونن تگت کنن اعلان و پیام برات میاد ...

اع

تعلیق همراه با شکنجه😂

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

الان کسی تعلیق بشه کاربریش چطوری میشه ؟

تاپیکاش و کاربریش سرجاشه مثل قبل اصلا مشخص نیست تعلیقه

حتی اعلان و پیامم براش میره 

فقط نمیتونه پست بزاره لایک کنه یا جواب پیام بده

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

اعتعلیق همراه با شکنجه😂

دقیقا

کلا اینجا اینجوریه که صاحبش سادیسم داره دنبال دگر ازاری کاربراست

سلام میشه بگین تاپیک چجوری زده میشه تازه واردم نمیدونم

سلام از این سرزمین عجایب فرار کن تا معتاد نشدی

تعلیق الان چجوریه؟

بالاتر دوبار گفتم عزیزم

سلام میشه بگین تاپیک چجوری زده میشه

بالای صحفه نوشته تاپیک+ اونو بزن عنوان فقط متن بنویس و خواستی استیکر بزار اعداد و علامت قبول نمیکنه داخل متن هم متنتو بنویس عکس نزاری زودتر منتشر میشه بعدم ارسال تاپیک

چرا ؟چند تا سوال داشتم گفتم تاپیک بزنم

بزن و بعد برو

من اومدم ی تاپیک بزنم هشت ساله هرکار میکنم نمیتونم برم