2777
2789
عنوان

اینایی که دنبال حس ششمی ان حس میکنم تو مغزشون پِهِنه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 45 پست
اینجور ادما از گناه بدورناما این حس ششمیا که خودشونو جا زدن از اینده دیگران میگن واقعا نمیدونم چی بگ ...

عزیزم حس ششم یا همون چشم سوم خدا به خیلیا داده حتی اینجا خیلیا حسشون برام درست بوده شبیه یه دلخوشی میمونه 

ولی درسته کسی از غیب خبر نداره 

خودم هر سال اتفاقاتی که برام بیافته رو حس میکنم حس خوب و بد و از آدما میگیرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم حس ششم یا همون چشم سوم خدا به خیلیا داده حتی اینجا خیلیا حسشون برام درست بوده شبیه یه دلخوشی م ...

عزیز دلم اینایی که حسشون درست درمیاد اینجا میدونی چرا چونکه طرف وقتی ازش سوال میپرسه جواب میشنوه خوشحال میشه و همش فکرمیکنه به اون اتفاقه تا وقتی که جذبش میکنه این قانونه جذبه نه حس ششم طرف.

ادمایی که چشم سومشون باز باشه نمیان جار بزنن من حس ششمم من چشم سومم بازه چون این یه رازه بین خودشونو خدا چون اگه به کسی بگن خدا این ویژگیو ازشون میگیره و اینجور ادما همیشه با خدا هستن اصلا به فکر جمع کردن طرفدار نیستن

ببین پهن تو مغزشون نیست ادما وقتی به تهش میرسن دلشون یه نوید و نشونه میخادبه هر راهی هم دست میزنن حا ...

منظورم نشونه یا نوید نیست ولی حس ششم

این از نظر اسلام و دین گناه و کفره  میدونی چرا چون اعوذبالله خدا نیستن عزیزم که از اینده طرف بگن اگه دل خوشیت اینه باشه برو سمتش ولی باور نداشته باش حرف طرف درسته چون تو اون دنیا برات شرک مینویسن اینکه دیگرانو با خدا شریک قرار دادی چون جز خدا که نویسنده زندگی ماست از هیچی خبر نداره غیر اینه ؟

منظورم نشونه یا نوید نیست ولی حس ششماین از نظر اسلام و دین گناه و کفره میدونی چرا چون اعوذبالله خدا ...

نه عزیز من که خودم اعتقادی ندارم به هیچکدوم به جز خود خدا 

خودش میدونه قراره چی بشه 

ولی به اونایی هم که دنبالشن خورده نمیگیرم، میگم که شاید دنبال یه نشونن برا دلخوشی فقط

...

کسی که چشم سومش باز باشه انقدر با خدا رفیقه و این بین خودشو خدا یه رازه نمیاد پخش کنه به مردم و طرفدار جمع کنه  مشخصه کلاهبرداریه هیچکس جز خدای بزرگ از اینده خبر نداره حتی از 1ساعت بعدش که طرف زنده است یا مرده است این یه گناه بزرگ کبیره است که خیلیا سواد ندارن نمیدونن یا خیلیا میدونن میرن سمتش در کل برای خودشون کفر نوشته میشه 

نه عزیز من که خودم اعتقادی ندارم به هیچکدوم به جز خود خدا خودش میدونه قراره چی بشه ولی به اونایی هم ...

خداروشکر

بعضیا مثل شما عاقل هستن اره خب  ولی بعضیا  واقعا نمیدونن به این چیزا اعتماد میکنن و این کاملا اشتباهه

ـ🌱🌱🌱

بعضے‌از گـناهـان💔

یه‌جوري‌‌بین‌مون عادي‌شدن،

که‌تا به‌طرف‌میگی‌،چرااینکارو

انجام‌میدی !؟

میگه: «همـه»‌انجام‌میدن،حالابرامن‌عیبه ... !

! این‌خیلی‌چیزخطرناکیه ...!❌

به‌این‌افرادباید‌‌گفت:

اون‌دنیا‌دیگه‌، «همــه» قرارنیست

‌بجای توبرن‌ جهنم، تو خودت بایدبری ..!

🌱یادمون‌نره:

خودمون‌مسئول‌‌کارهایی‌ڪه

‌انجام‌میدیم‌، هستیم ... پس

بابهانه،خودمونو فریب‌ندیـم ..!😔

#تلنگر‍  به همون خانمایی که خودشونو جا میزنن به عنوان حس ششم و حق الناس جمع میکنن برای خودشون باعث  شرک میشن و امید دیگرانو به خدا قطع میکنن

خیلیها که الان قربون صدَقت میرن شب اول قبرت نیم ساعت بیشتر سر قبرت نمیمونن❗️ همه میرن...

🗒تو می مونی و اعمالت

👈برای اون لحظه که زمانش خیلی نزدیکه و از نظر ما آدمها خیلی دوره خودتو آماده کن که دست خالی از اعمال صالح کوچ نکنی.

‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎

اگه از حس شیشمی سوال میپرسیم دلبل بر اینکه اعتقاد داشته باشیم از اینده خبر دارن نیست...

خیلیا برا سرگرمی یا وقتی حوصلشون سر میره سوال میکنن...

مثل وقتایی که خودت با خودت راجب یه مسئله ای ذهن درگیر میشه و از این بازی های میشه نمیشه میکنی،یا گلبرگ هارو میشمری تا ببینی اونی که فرد میمونه با آرزوت یکه یا نه....یا حدس میزنی و...

🪷 سروناززز 🪷