2777
2789
عنوان

وام ازدواجم چن روز دیگه باطل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 33 پست

عزیزم من ب تازگی گرفتم اگر ب بانک مراجعه کردی بعد پیامک تعین شعبه تا ۶۰‌روز اداری وقت داری و باطل نمیشه 

اول میخوای ب برادرت بگو بعد باهم برید بش بگید 

این آقا کارمند هست؟ یا دنبال این هستی ک ضامن برات پیدا کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ب هرکی گفتم نیومد حتا بابام

دیگه پدرت ضامن نشه خیلی حرفه😬

بنظرم به کسی پیشنهاد بده ی مبلغی بهش بدی ضامنت بشع اینجوری بعضیا قبول میکنن مثلا۳۰۰تومن وام باشه ۳۰تومن بهش بدی

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

نمی‌دونمبا مادرم جدا شد بانک ک قسط دارع 30تومن واسه فامیلای زنش ضامن شده باید اونا قسطشو بریزن ک نمی ...

اگر اونایی ک پدرت ضامن شدن و پول نمی‌ریزد اصلا پدرتو بانک قبول نمیکنه چون رتبه اعتباری پایینه بگرد کسی ک رتبه اعتباری بالاس

نمی‌دونمبا مادرم جدا شد بانک ک قسط دارع 30تومن واسه فامیلای زنش ضامن شده باید اونا قسطشو بریزن ک نمی ...

اره خیلیا این مشکل دارن پدرت بخاد ضامنت بشه باید حساباش درس باشه یا خودش ۳۰تومن طرف بده بتونه ضامنت بشه که خیلی ریسکه .بنده خدا حساباش مشکل داره بابات وگرنه از رو بدجنسی نیست که. منظورت بد رسوندی بابات ضامنت نمیشه

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

عزیزم امتیازش بفروش بعد بذار بانک رسالت هرماه اون قسطی هم که میخواستی بدی را بذار روش امتیازت که زیا ...

دو دلم بفروشم بنظرت بفروشم دیک راهی نیست خسته شدم از هرروز گریه کردن هرروز استرس داشتن هرروز التماس کردن

آها،پس بگو بانک قبول نمیکنه نه که بابات ضامنت نمیشه 

اکثرا همین مشکلو دارن،ضرفیت ضمانتشون پره 

برا همسرم بارها پیش اومده قبلنا و کلی هم ازش دلخور شدن ولی موقع ضمانت تشکر خاصی ندیدیم

ضامن میشه جوازکسب دارع

منم جواز کسب دار بردم ولی بانک اول کارمند قبول میکنن ولی جواز کسبو ب تنهایی قبول نمیکنه بگرد کنار جواز کسب کس دیگه ک حقوق بگیر تامین اجتماعیم باشه ببری ک ایراد نگیرن ازت 

بعد جواز دارت اگر ضامن کسی شده باشه ک قصد معوقه داشته باشن قبول نمیکنن اول خیالت راحت بشه راجع به شرایط بعد ببر

از همسرت کمک بخواه اون کسیو پیدا کنه

ههههههییی چی بگم،شوهر من به کسی نه نمی‌گفت و می‌گفت ثواب داره،یکیشون کاری باهامون کرد که چندساله دیگ ...

اگه ضامن بشی طرف نریزه،خودتم نمیتونی وام بگیری؟

میشه برای سلامتی یه مریض کوچولو یه صلوات بفرستین؟
دو دلم بفروشم بنظرت بفروشم دیک راهی نیست خسته شدم از هرروز گریه کردن هرروز استرس داشتن هرروز التماس ...

منممم هیشکی ضامنم نمیشه بعضیا شانس دارند یکساله دنبال ضامنم

خدایا شکرت...