2777
2789
عنوان

تاپیک لباس قومیت های مختلف چرا ترکید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست

ی نخاله بچه سال پانلر اومد وسط گفت لباس کوردا نجابت نداره،نمیدونم چرا این نخاله ها تعلیق نمیشن ،هزارمین بارشه توهین میکنه به کوردا با اون دوستای نخاله تر از خودش 

اینا سم سایتن عین همونای اینستا اتحاد اقوامو نشونه گرفتن

کاش کاربرا اینا رو بشورن 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نه چرا خودم بودم نمیدونم تا آخرش اومدی یا نه یه کاربری گفته بود لباس کوردا اصلا نجابت نداره چاک سینه ...

عه آره دیده بودم

واقعا که

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی نخاله بچه سال پانلر اومد وسط گفت لباس کوردا نجابت نداره،نمیدونم چرا این نخاله ها تعلیق نمیشن ،هزار ...

کارش زشته

خودش از چه قومیتیه؟

کارش زشتهخودش از چه قومیتیه؟

لره ولی دور از جون لرا،لرا خوبن

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اهان شما کورد هستین؟😍

بله گلم

@silvermoon06‍ 

عزیزم در جواب پیامت که گفتی(من گفتم ایه؟)

اون تاپیک رو قفل کردن

من حرفی که راجب حجاب بین انسان و جن زدم

تو قرآن بود که یه حجابی هست 

پس با تمام وجود حرفشو قبول دارم

شما هم یه حرف دیگه زدید و گفتید تو آخرت

این حجاب از بین میره

منم پرسیدم خود خدا تو قرآن اینو گفته؟

منبع حرفتون از کجاست 

@silvermoon06‍ عزیزم در جواب پیامت که گفتی(من گفتم ایه؟)اون تاپیک رو قفل کردنمن حرفی که راجب حجاب بی ...

سلام عزیزم منم به شخصه تو آیات بهش نرسیدم و تو احادیث از پیامبران مثل سلیمان و پیامبر خودمون وحتی امامان  که نقل شده شنیدم خوب پیامبران هم وصل به خدا بودن دیگه البته که همون باید خیلی خیلی بیشتر تحقیق کنیم راجب همه چیز نه مثل اون خانم بدون دلیل بیاییم ردکنیم چیزیو ممنون با هام هم صحبت شدی عزیزم

@silvermoon06‍ عزیزم در جواب پیامت که گفتی(من گفتم ایه؟)اون تاپیک رو قفل کردنمن حرفی که راجب حجاب بی ...

و خوب الآنم خداییش تو جامعه داریم مصداقشودمیبینیم دیگه که چقدر حرف ها راجبش زیاد شده خوب اینا نشونی دیگه وقابل لمس بازم ممنون ازت لذت بردم از هم صحبتی با شما

سلام عزیزم منم به شخصه تو آیات بهش نرسیدم و تو احادیث از پیامبران مثل سلیمان و پیامبر خودمون وحتی ام ...

بله عزیزم درسته ولی به منبع احادیث و روایات

خیلی دقت کنید که واقعا از سوی پیامبران

و امامان باشه😘😘

منم واقعا خوشحال شدم باهاتون صحبت کردم

بله عزیزم درسته ولی به منبع احادیث و روایاتخیلی دقت کنید که واقعا از سوی پیامبرانو امامان باشه😘😘من ...

دقیقا باید دقت کرد ولی خوب شواهد الان داره تاییدشون می‌کنه نشونه های آخرالزمان رو مثلاً شبیه شدن آقایون به خانمها و برعکس یا شنیدن بحث جن یا دیدنش توسط افراد مختلف تو همین ایران خودمون که تو یوتیوب هم بری کانال وحشت انگیز یا پویا بیگ بوی یا کیوان ساتورن یا سعید وحشت که میرن خونه هایی  که این مشکلات براشون پیش اومده برا پژوهش و داره هرروز بیشتر میشه ممنون از شما  عزیزم

دقیقا باید دقت کرد ولی خوب شواهد الان داره تاییدشون می‌کنه نشونه های آخرالزمان رو مثلاً شبیه شدن آقا ...

گلم حرف از رسانه و فضای مجازی نزن که ۸۰ درصد

گفته ها دروغه فقط برای ترسوندن مردم 😢🥲

ولی از نشانه های آخر الزمان منم خیلی دیدم و شنیدم 

فقط جن رو ندیده بودم که شما آگاه کردید

گلم حرف از رسانه و فضای مجازی نزن که ۸۰ درصدگفته ها دروغه فقط برای ترسوندن مردم 😢🥲ولی از نشانه های ...

آره خوب مجازی کلا فضای بدیه ولی اینجور چیزا رو باید دید و اگه به واقعیت نزدیک بود یا باعقل جور در میومد قبول کرد در غیر این صورت به قول شما مجازی مجازیه دیگه درضمن شما هم منو آگاه کردید نه من چون انسان با بحث به تکامل میرسه و هیچ کس کامل نیست و نمیتونه ادای کامل بودن کنه .  راستی اصلا هم از این موجودات نترس چون خدا محافظ همه ماست و این جور موجودات فقط فقط جذب گناه میشن و رو افراد پاک و درست هیچ تاثیری ندارن و نمیتونن بزارن خیالت راحت .#خدا#‍. عزیز دلمی ایشالا باز هم با هم تو اینجا هم صحبت بشیم من که لذت بردم

آره خوب مجازی کلا فضای بدیه ولی اینجور چیزا رو باید دید و اگه به واقعیت نزدیک بود یا باعقل جور در می ...

مرسی بابت حرفاتون

انشالله❤️