2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 21 پست
گلم فقط تلفنی حرف میزنیماونجوری نبود بریم بیرون بیایمبخدا خودمم موندمنه خونه پدریم اوضاعم بد نیست

خب وقتی شش دنگ دلت دوسش نداره رد کن بره دیگه

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

همسایه دیوار به دیوارمونه دودلماز پشیمونی بعدش به شدت میترسم

ی قلم کاغذ بیار خوبی بديش و بنویس

شرایط خودتم در نظر بگیر دانشجویی؟شاغلی؟تو محیط هایی هستی ک کیس بهتر جلوت بیاد؟اگه تو محیطی نیستی کیس بهتر بیاد جواب مثبت بده اگه نه موقعیت خوب داری و میشه امیدوار بود پس رد کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ۲۰ سالمهپشت کنکوریمقصدم اینه فرهنگیان قبول شم و دارم درس میخونمخانواده ام از لحاظ تحصیلی حمایت ...

عزیزم درست رو خوب بخون 

مشکلی نداره مگه چیه؟بیماری که گناه نیست الکی بزرگش نکن ب کسی ام اجازه نده بزرگش کنه این مسئله رو عیب نیست که کار خدا بوده اونم انسانه الحمدلله خانواده خوبی داری و خودت خوبی و تلاشگر و موفق دیگ چی میخوای؟برو پی تلاش و ساختن زندگیت ازدواج تو ۲۰ سالگی زیاد خوب نیست مستقل شو تو روز اول پاتو بذاری فرهنگیان از فرداش خواستگاره ک میاد 

گلم فقط تلفنی حرف میزنیماونجوری نبود بریم بیرون بیایمبخدا خودمم موندمنه خونه پدریم اوضاعم بد نیست

وای چقد مثل منی 

من یه ساله تلفنی حرف میزنم 

۱۸ سالمه خانوادمم بدنیستن 

منم دو دلم قبول کتم یا نه

چون حس میکنم آدم خوبیه دلم نمیاد ردش کنم ولی از ی طرفم میترسم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

وای چقد مثل منی من یه ساله تلفنی حرف میزنم ۱۸ سالمه خانوادمم بدنیستن منم دو دلم قبول کتم یا نهچون حس ...

خیلی حس بدیه

موندم چه غلطی کنم

امروز باید جواب بدم

دودلی خیلی بده مخصوصا اینکه جپاب منفی بدی بعدش پشیمون شی

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹