2777
2789
عنوان

گازگرفتگی سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست
خداازدهنت بشنوه عکس پای بچمم گذاشتم میشه نگاکنیدبگید

نه عزیزم چیزی نمیشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگ های خونگی رو واکسن میزنن 

ولی اگه من بودم چون خیلیی میترسم حتما میبردم یه واکسن بزنه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

نه عزیزم این که اصلا زخم حساب نمیاد ببری بهداشت هم واکسن نمیزنن

اگر سگ هاری داشته باشه کسی رو گاز بگیره خود سگ تلف میشه ، اگر این رفتار سگ همیشگی بوده نگران نباش ،دختر شما هم که اصلا زخم نشده اگر خدایی نکرده هاری بود تا الان چرک می کرد 

بله دیدم چیزی نیست با خیال راحت بخوابید صبح اگه خدایی نکرده سوزش داشت یا چرک کرد ببر بهداشت والا نب ...

اولش که گازگرفت چنددیقه اول گفت میسوزه ولی بعد۱۰دیقه دیدم رفت بازی کردالانم میگه اصلادردنمیکنه راحت پاشوتکون میده بازی میکنه فقط حس می‌کنم انگارداره خوب میشه یکم خیلی کم داره کبودمیشه 

اولش که گازگرفت چنددیقه اول گفت میسوزه ولی بعد۱۰دیقه دیدم رفت بازی کردالانم میگه اصلادردنمیکنه راحت ...

خدایی نکرده هاری باشه عفونت می کنه خودت رو ناراحت نکن تا صبح خوب میشه اگر دیدی زخمش چرکی شد سریع ببرش فکر کنم تا ۴۸ ساعت وقت دارید اما این زخم الکی