2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد انگلیسی میگن یا کره ای؟

کره ای با زیرنویس ببین همه جا هست حتی نماشا آپارات

آهنگ انگلیسی دارن گرمی برده اما به شخصه کره ایا رو ترجیح میدم

کنسرت های سئول یا لندن رو ببین یه برنامه دارن run bts از قسمتای وسطی ببین تا آخراش آهنگ هاشون هم عالیه هم گروهی هم سولو(انفرادی)

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
اقا یه سوال شما که طرفدار ارمی هستین بجز اینا هم گوش میدین یعنی میگم سلیقتونه یا فقط از ارمی ها خوشت ...

ما طرفدار آرمی نیستیم..ما طرفدار بی تی اس هستیم که اسممون آرمیه

من همه جوره گوش میدم انگلیسی فرانسوی اسپانیایی کره ای بقیه گروه ها رو هم گوش میدم..

نه میگم انگلیسی باشه زبانمم شاید واسش خوب باشه

نه برنامه انگلیسی اونطوری ندارن اما آهنگ دارن 

واسه زبان کره ای خوبه😅 نه انگلیسی

نمیدونم چند سالته ولی من خیلی چیزا از کیپاپ یاد گرفتم چیزایی که تو مدرسه و جامعه مون یادمون نمیدن تا وقتی نری توش سخته توضیح دادنش

اما یاد گرفتم خودمو دوست داشته باشم بقیه واسم مهم نباشن تلاش کنم و بهترین ورژن خودم باشم در عین حال خوشحالتر و فانتزی تر زندگی کنم غرق تو چیزای منفی نشم و خودمو رشد بدم

مرسییی😍😍 فن بودن خیلی باحاله ها ،انگار داداشای خودت دارن از سربازی برمیگردن 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

ممنون😂😁💕

عسلیییییی دلم برات تنگگ شدددد بیشوررر 

کجایی چرا نیستی سایت

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

وای بچه ۱۲ ساله های جدید دوباره قراره ارمی بشن

من ۱۹ سالمه 😉 پارسال آرمی شدم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌