2777
2789
عنوان

تازه نامزد کردم خانمم از همه چی ایراد میگیره😑

| مشاهده متن کامل بحث + 20752 بازدید | 617 پست
اهان از اون لحاظ 🤦‍♀️کلا اینجور مردا جذاب نیستن کسی که همش غر میزنهبنده خدا گفته رنگ مبل و اینا ست ...

اره اومده تو کل سایت پخش کرده لابد بعدشم نوبت خانواده شه.

بابا مثلا مردی ،اینم غر زدن داره.یعنی نمیتونی خودت تصمیم بگیری و مردونه رفتار کنی و غرهاتو تو دلت بزنی والا.

حالا خانمه هن تو این شرایط اقتصادی باید یه کم درکش کنه .دو طرفه باید باشه همه چی.

این تاپیک که فیکه چون باور نمیکنم کسی انقدر بی فکر باشه که سلیقه خونه مجردی رو به خانمش تحمیل کنه!

ولی کامنت خانما برام جالبه #زن_علیه_زن‍  چقدر زیاده متاسفم واقعا

خانمت اگر میخواد جهاز بیاره به سلیقه خودش بیاره اون تیکه هایی که به عهده شماست بعدا سرفرصت عوض کنید

اگر رسم دارید جهاز با پسر باشه که شما خیلی بی‌فکری کردی به سلیقه خودت خرید کردی مرد مگه خونه چیدن بلده؟ کم پیدا میشه سلیقه داشته باشید😂

خدا به داد خانمت برسه قراره با مردی زندگی کنه که به فکرش نمیرسه شریک زندگیشم باید نظر بده!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بگه باشه هرچی وسیله هس میدم خواهرومادرمتوبه سلیقه خودت جهیزیه بیاراونوقت نامزدش میشینه سرجاش وسا ...

عزیزم وقتی یکی ازدواج‌میکنه یعنی اینکه باید اون زندگی باب میل دو نفر باشه!

معنی زندگی مشترک و میدونی شما؟

چرا بده به مادر و خواهرش؟

خب بفروشه عوضش کنه یا نه به دختر بگه خودت به عنوان جهیزیه بخرش!

حرف شما نابالغانس

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

شما هموني كه درگير ازدواج بودي همسرتو اخرش چطوري انتخاب كردي؟؟؟

بهش بگو اول زندگيمونه كم كم همه چي رو باهم ميسازيم عوض ميكنيم 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

اسی بگه باشه هرچی وسیله هس میدم خواهرومادرمتوبه سلیقه خودت جهیزیه بیاراونوقت نامزدش میشینه سرجاش وسا ...

همین شماها میشین خواهر شوهر مادرشوهرای معروف سایت دیگه.عزیزم با دشمن خونیت که بحث نمیکنی.

با زبون نرم میتونه اینارو بهش بگه،چرا باید پای اونا بکشه وسط و اونا رو هم از چشم بندازه .

چقدربدید شماهااین بنده خدارفته همه چی خریده مارکخارحی وخوب حالاشایدباب سلیقه نانزدش نباشهوبه خانمش گ ...

کسی که منت میذاره اصلا جذاب نیست

من خودم یه دایی دارم کوچولو ترین وسیله ایی که واسه خونه می خره کلی غر می زنه اونم نه به همسر خودش

بلکه آبروش و توکل فامیل می بره.همشم پیش مادرجونم گلایه می کنه که آره

اونایی که تاپیک خواهر شوهر میزنن دلشون خونه از کیا دلشون خونه ؟ از همینا دیگه انگار باید جرب حرف این ...

وای اره دقیقا 😐🤦🏻‍♀️👌🏻

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
اره اومده تو کل سایت پخش کرده لابد بعدشم نوبت خانواده شه.بابا مثلا مردی ،اینم غر زدن داره.یعنی نمیتو ...

اره منم موافقم خانمه هم باید درک کنه

ولی ناسلامتی خیر سرش مرده اومده بین یه عالمه زن درد ودل می کنه .که خانمام سو استفاده کنن هرچی راهکار ضد زن یادش میدن

یه کامنتی و خوندم میگفت غلط کرده بهش بگو جهیزیه بیار وگرنه طلاقت می دم🤦‍♀️

با بهترين جهيزيه اي كه قراره بياره خونتونو اونطوري كه باب ميلشه دكور كنه  همون وسايلم كه هست جمع كن بذار انباري تا جهيزيشو بياره بچينه ست كنه كيف كنه

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

به دلش راه بیا میدونم سختی کشیدی دمتم گرم ولی اولینا همیشه یادش میمونه و اینکه اول زندگی براش چکارا کردی تا ابد تو قلبش حک میشه. اگه میتونی رنگ کابینتارو عوض کن آشپزخونه برای خانوما خیییلی مهمه. 

خانومتون رسم جهیزیه ندارن؟ که مثلا مابقی چیزایی که مطابق میلشون نیست رو خودشون تهیه کنن؟

چی بگم ولا همه وسایل گرفتم نیاز نیست واسه جهاز ریالی خرج کنه ولی ایراد الکی میگیره

چرا همه چیز خریدی بگو اوکی این وسایل ها را میفروشم با پولش خونه را طبق میلت کابینت و سنگ  میکنم جهاز با خودت هر طور سلیقته بخر و بیار اگر بخرجش ننداری تا اخر عمر تو سرت میزنه پدرو مادرش هم به ریشت میخندن  که جهاز به دخترشون ندادن زبونشونم دراز

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏