2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دیگه خسته شدم از این زندگی تکراریانگار خدا صدامو نمیشنوه

موقعی که مرگ هر کسی میرسه خداوند ارتباط ما رو با این جهان قطع میکنه جسم میمونه و بقیه چیزا مثل روح و نفس و حسهای ما میرن به دنیای دیگه و دیگه با جسم ارتباط ندارن وقتی هنوز وقتش نیست و خود انسان این کارو بکنه ارتباط با این جهان از بین نمیره و انسان عذاب میکشه تا وقتی زمانش برسه و ارتباط قطع بشه به هاطر همین عذابه که خودکشی بده ربطیم به دین و مذهب نداره

ولی تو این دنیا با رفتار زشت آدما با بدی روزگار هر روز میمیری

منم خیلی زور گفتن بهم و زورم نرسیده بهشون ولی خودمو زدم به بیخیالی هرچی میخواد بشه دنبا دو روزه عجله نکن سال ۱۵۰۰ هیچکدوم نیستیم اوناهم تاوتن کارشون پس میدن تو زندگی بعدی

خودکشی برای این گناهه که از رحمت خدا نا امید شدی وناامیدی از رحمت خدا گناهه

ضمن اینکه کسی که خودکشی میکنه خودشو از چاله تو چاه جهنم انداخته 

این مشکلات دنیوی بلاخره تموم میشه، ولی عذاب خودکشی ابدیه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
منم خیلی ضربه بدی از آدما دیدمچندبار تاپایان خودکشی هم رفتم ولی نتونستم از ترس اینکه بعدش چی میشه از ...

بخاطر این ادمهای بی ارزش که گناه و آزار به عیر رو بد نمیدونند خودتو نابود نکن .. ارزشت بیشتر از آثار کار اوناس 

برو دنبال هدفت استعدادت ... 

من برای خودم که حال شما رو داشتم قرآن بازکردم داستان یوسف اومد که تو چاه انداختنش نزدیکترین ادمها بهش صربه زدن 

البته تحملشون واقعا سخته من خودم دوباره هم  ازشو صربه می خورم چون خیلی مریضن .. ولی

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ابجی میگن دعای ادمهای دل شکسته رو خدا برآورده می کنه چون خدادخیلی مهربونه و اگه قران رو بخونیدمیبینی همش از ادمهای گرفتار یاد می کنه

حتما با اون دل شکسته ات برام دعا کن بعد نماز اگه ازم راصی هستی من هم براتون دعا می کنم که از اون ادمها دور بشی 🌷🙏🙏🌷

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم