2777
2789
عنوان

به نیت ظهور سهم شما 1 صلوات 💚

45 بازدید | 6 پست

🌺اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 🌺

❣ #سلام_امام_زمانم ❣

📖 السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا وَارِثَ عِلْمِ النَّبِيِّينَ وَ مُسْتَوْدَعَ حِكَمِ الْوَصِيِّينَ...

🌱سلام  بر تو ای مولایی که سینه مبارکت گنجینه علم اولین و آخرین است. 

سلام بر تو و بر روزی که به تمام جهانیان جرعه های حکمت را خواهی نوشاند.

📚 بحار الأنوار، ج‏99، ص97.

#امام_زمان‍ 

#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

من114تا،، یاامام زمان م ادرکنی اقا میدونم میبینی من و می شنوی صدام و یااقاجان ادرکنی اقاادرکنی

حاجت روا باشین ان شاء الله 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من114تا،، یاامام زمان م ادرکنی اقا میدونم میبینی من و می شنوی صدام و یااقاجان ادرکنی اقاادرکنی 

بین گوش تا دهان حدودا چهار انگشت فاصله ست

حرف شما قبل از اینکه به گوش خودتون برسه به گوش حضرت رسیده...💜

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج‍ 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

بین گوش تا دهان حدودا چهار انگشت فاصله ستحرف شما قبل از اینکه به گوش خودتون برسه به گوش حضرت رسیده.. ...

امیدوارم امیدوارم... 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

امیدوارم امیدوارم...

آیت الله بهجت فرمودند...

مطمئنا امام با فرد عادی متفاوته 💜

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...