2777
2789
عنوان

یکی زنگ میزنه به مادرم واسه خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 24 پست
واقعا؟لجبازی نیست خب من چطوری پسر رو بیینم

مامانه ک اول تنها اومد مادرت درخواست کنه توی گوشیش چندتا عکس و فیلم ازش بینید بعد اگه پسند کردی قبول کنی بعدش پسره بیاد 

همونطور ک مادره میخواد اول تکی بیاد ببینم پسندت میکنه یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی طرف میگه اول من بیام ببینم بعد پسرم مگه من آدم نیستم منم باید ببینم دیگه

اینجور مادرا دخالت میکنن توزندگی حواست باشه ازاونا نباشه بدبختت کنه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اصلا هیچی نگو، بعد از مسافرت مادرت بهش بگه پسرت هم بیار ،لباس نمیخری ک شاید ماهم از پسرت خوشمون نیاد و کار به قرار دوم نرسه

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
خب وقتی طرف میگه اول من بیام ببینم بعد پسرم مگه من آدم نیستم منم باید ببینم دیگه

آهان

غلط کرده

من باشم راهش نمیدم تو خونه

زنیکه انگار اون میخواد زندگی کنه

دم مامانت گرم

حالا بعد سفر پشت گوش بندازید بره این معلومه از اوناست که خیلی دخالت میکنه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

میاد میبینی دیگه نمسندیدی رد میکنیاینجوری خواستگارات رو نپرون

خب یعنی بذارم مادرش بیاد ببینه آیا میپسنده آیا نمی‌پسندم بعدش پسرش بیاد بعد ببینم من میپسندم یا نمیپسندم؟