2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 24 پست
نه ولی اصلا کاری به کارش ندارم یه سلام و علیک و احوالپرسی یا اگه کمکی بخاد بهش میکنم و هیچ بی اخترام ...

زندگیتو خراب نکن،شاید حرفم زیاد به مزاج بقیه خوش نیاد ولی مادر شوهر همیشه نیست،بچه هاتو زندگیتو ول کنی هم اونا آسیب میبینن هم خودت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرآن و دعا اونقدر خوندم جواب نمیده

مگه میشه جواب نده! 

منکه خودم ناامید بودم بلند شیم 8 سال هرچی میگفتم جدا بشیم قبول نمیکرد ک نمیکرد میگفتم از جای مامانم هیچ جا نمیرم،خونه مفت،کنار مادرش، دیگه از عالم و آدم قطع امید کردم و گفتم فقط خدا میتونه کاری کنه و بس، بعد در کمال نا امیدی ی ختمی برداشتم، اصلااا باورم نمیشد ک خدا جوابمو داد،

واقعا شکرش

کتاب هنر ظریف بیخیالی ( اسم اصلیش هنر رندانه به ت*م گرفتنه) ادبیاتش یکم بی ادب طوره ولی واقعا من خوندم برام مفید بود باحالم هست

محتواشم زرد نیست یعنی اینجوری نیست که امید یا انگیزه الکی بده 

امشب تو فنجونای زیبا چای خوردیم و همه کنار هم نشستیم، خیلی خوش گذشت ماریلا! امشب فهمیدم یه آدم می تونه خوشبخت باشه حتی اگر توی یه زمستون سرد باشه و موهاشم قرمز باشه، جالب نیست؟!

چه ختمی؟

پارسال بعد محرم و صفر اولین رور ربيع الاول افتاد ب پنجشنبه، یک جا خوندم ک اولین پنجشنبه  رو ختم 14 هزار صلوات حاجت میده،  منم شروع کردم ب ختم، چون ناامید بودم آخرین حاجتم بلند شدن بود همش هم میگفتم نمیدونم چطوری ولی خدایا خودت میدونی یکاری بکن،،،