2777
2789
یکی اومد یچی نوشت رفت😅 کدوم پدری بچشو‌میندازه بیرون خداییش اونم بچه کوچیک واسه چی اصلا بندازه بیرون

مادر دیدم بچه شش ماهه ش انداخت تو برف و ول کرد رفت الان بچه شش سالشه و بزرگ شد.فقط روسیاهی ش برا مامانش موند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من خوش شانسم تو زندگیم نه بقیه عجیب اینه که مرد چرا باید زنشو بیرون کنه

زنشو و یدونه از بچه ها بگه سوار شو ببرم پلییس،راه پیاده ت کنم بیام 

دو تا از بچه خونه بمونید 

میشه اصلا ؟ 

فیلم هندیه ؟ 

بعدم زنی که میترسه و راه طلاق نداره و اهل  شکایت هم که نیست   قطعاااا زود تر اینکه سوار ماشین بشه کوتاه میاد 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

احتمالش صفرم نیست

از پلیس راه تا حرم کلی راهه 

چطوری پیاده دو دقیقه ای رسید حرم ؟

آخه مردی که بیرون میکنه دیگه چیکار داره کجا میری؟ پرت میکنه بیرون 

نمیگه سوار ماشین شو با ماشین ببرمت بیرون ولت کنم که 

البته شنیدم مثلا برده خانوم را بیابون ول کرده اومده 

ولی کسی که داستان میبافه  و کسی که واقعا این بلا سرش اومده 

قابل تشخیصه آخه

خودتو کنترل کن الکی حرف بد نزن بعدم چیزی که دور از ذهن توعه یا تو ندیدی تابحال قرار نیس اتفاق نیفته

تو داری بد میحرفی خانم محترم . چیزی دوراز ذهن من نیست معلومه که نباید اتفاق بیفته ولی میفته بلاخره 

..

نه اون یه کاربر دیگه بود بچها قاتی کردن داستان ها رو

ازین اتفاقا کم میفته یا شایدم ما نمیدونیم ولی بنظرت واقعی هم باشه واقعا مرد اینقد کثافت یعنی که بچه خودشو بیرون کنه حداقل میگه زنگ بزن بیان ببرنت یا پیادت میکنم در خونه بابات 

..

نه من خوش شانسم تو زندگیم نه بقیه عجیب اینه که مرد چرا باید زنشو بیرون کنه

با زبون خودش که نمیگه برو بیرون

وقتی دعوا میشه دیگه زنه از خونه میره بیرون چون اگه پیش هم باشن دعوا بالا میگیره

ازین اتفاقا کم میفته یا شایدم ما نمیدونیم ولی بنظرت واقعی هم باشه واقعا مرد اینقد کثافت یعنی که بچه ...

اونم بی گناه و بی تقصیر ؟ 

بعدم چرا یکی از بچه ها رو بیرون کنی؟ 

کلا زنجیره ی داستان به هم نمیخورد 

آره هست مردی که بیرون کنه ولی نه با این داستان