2777
2789
عنوان

چالش پيست😍😍😅😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 64 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شماره كجاس😂

رمز کاربری تو سایت 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

دارندگان واحدهاي صندوق سرمايه گذاري گنجينه زرين شهر

سود اسفندماه صندوق بر اساس كارشناسي بازده سرمايه گذاري صندوق ،بيش از ٢٠ درصد (معادل ساليانه) قابل تحقق مي باشد.

لازم به ذكر است كه درخواست وجه از طريق ابطال واحدهاي سرمايه گذاري بصورت روزانه با تخصيص كامل سود مشمول هيچ جريمه اي نمي باشد.

اکلت گلی و خنک

هالوین گلی و خنک

این تو د بلو خنک و دریایی

هیپنوز گلی و خنک

میراکل گلی و خنک

لامور خنک و شیرین

چنس فرش نعنایی  و خنک

کریستال برایت گلی خنک

آکواوومن دریایی خنک

کنزو لیوپارخنک دریایی

بیدلشیزمیوه ای

هپی کلینیک خنک دریایی

نینا میوه ای

اینا خنک هستن

گلی هم هستند

[QUOTE=54189261]زر نزن عنتر خودم دیدمت یارو کی بود راسشو بگو😂چلغوز لاقل یه خوشگلشو پیدا میکردی این ...

😂😂😂😂😂😂فرسادم برا دوسم نرفت دوباره کپی کردم فرسادم دیدمش دروغ میگ هاشا میکنه میگ من نبودم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
تولدت مبارک خانمم... امشب خیلی هیجان دارم...هیجان برای فردایی قشنگ وزیبا...آخه تو که نمی دونی...فرد ...

حسوديم شد😒

ًدورت بگردم پايدارباشين😍😍😍

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️