2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینستا ک فالور همشهری پیدا نمیشهدرامدش چقدره بنظرت؟

واقعاً نمیدونم درآمدش چقدر هست فکر کنم ۳۰ به بالا. 

اینستاگرام هم الان کار نمیکنم اما اون زمان راحت پیدا میشد وقتی اسم برندش رو جستجو می کردم. 

سعی کن اگه میتونی آموزشگاه رو بری. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

چرا خطرناک؟

چون کار آدمایی که کالای دیجیتال میسازن رو می گیره. دیدی چیا میسازه و با چه سرعتی دیگه؟ 

همه ی اونا که با کامپیوتر کار میکنن در خطر هستن چه برنامه نویس، چه کارمند شرکتی که با برنامه ی کامپیوتر مثل آفیس کار میکنه، چه تصویرساز یا فیلمساز و... 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

چون کار آدمایی که کالای دیجیتال میسازن رو می گیره. دیدی چیا میسازه و با چه سرعتی دیگه؟ همه ی اونا که ...

درسته... ولی خب همون کامپیوتر رو هم خود آدما ساختن بعید میدونم جای شغل ها رو واقعا بگیره.. یعنی امیدوارم 

درسته... ولی خب همون کامپیوتر رو هم خود آدما ساختن بعید میدونم جای شغل ها رو واقعا بگیره.. یعنی امید ...

در اون صورت به چند تا شغل بیشتر احتیاج نیست و این کامپیوتر خودش میتونه خودش رو بسازه که الان هم داره یه کم انجام میده. 

این بدترین سناریوئه که من هم امیدوارم اتفاق نیفته. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

در اون صورت به چند تا شغل بیشتر احتیاج نیست و این کامپیوتر خودش میتونه خودش رو بسازه که الان هم داره ...

خیلی چرته واقعا... فکر کنم کامپیوتر اوففف میره رو مخم آخه کاری که خود آدم انجامش نده به چه درد میخوره 

جدی؟ چطوره وضعشچکار میکنه؟

داخل سالن مامانش کار میکنه ۱۴ تا مدرک آرایشگری داره  البته روستان آن میگم بیا تو شهر میگه اینجوری نمیصرفه سالن از خودم باشه خوبه 

حالا تو فکره ماشینش بفروشه سالن بزنه 

در حدی خوبه که یک ماشین گرفته 

شیرینی اینا به آشناهاشون مراسمی داشته باشن میپزه