2777
2789
اره راست میگی

اولا ازدواج آدم فکر میکنه وای حالا قهر کرده چی میشه هی آدم اعصابش خورد میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا ازدواج آدم فکر میکنه وای حالا قهر کرده چی میشه هی آدم اعصابش خورد میشه

بعدش کم کم آدم یاد می‌گیرد که آسمون به زمین نمیاد باید محل نداد تا خودشون آدم بشن

من تازگیا تو قهرا دست پیش میگیرم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

تا وقتی که بدونن با بی محلی میتونن قدرت رو دست بگیرن و فکر مارو درگیر کنن وضع همینه میگی ضعیفم من خودمم همینم 

ولی به فکر خوشی موقت و زودگذر نباش 

به فکر اساسی درست کردن جایگاهی باش اگه مقصر نیستی تو چیزی و الکی تو قیافست واست ابدا نرو سمتش 

کاربر قدیمی 96 اینا
چجوری دست پیش میگیری

مثلا میاد روابط و عادی کن من محلش نمیدم تا دو روز بعد خودم حالت عادی بگیرم ولی بازم تو هون حالت عادی رو نمیدم بهش

باید ادب بشه که مرد 40 ساله قهر نمیکنه می‌پذیرد زنش رو همون مدل

بگم گوش میکنی؟بی محلی ده برابر اون بکنتنها راهش مثل خودش شدنه

ببین عزیزم بله 

شما درست میگی

واقعا هم جوابه ولی

خودمون چی میشیم

من اونقد خودخوری میکنم با وجود بی محلی

چون دوستش دارم

از داخل میسوزم 

تهش ناراحتی اعصاب میگیرم 

ببین عزیزم بله شما درست میگیواقعا هم جوابه ولیخودمون چی میشیممن اونقد خودخوری میکنم با وجود بی محلیچ ...

منم عاشق شوهرم با اینکه صد تا بلا سرم آورد

اما اینجور وقتا سعی میکردم درست کنم بدتر می‌شد

الان فهمیدم یه کم صبر کنم تحمل کنم تا شوهرم بفهمه

الان میدونه مجبوره بیاد جلو پا جلو بزاره

قبلا قهر های مسخره طولانی میکرد