2777
2789
عنوان

شما فقط این ملعون و ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 52 پست
دیدن گند بدی بالا اوومدهسناریوهای جدید راه انداختن قاتلم ک خودش اینکاره بوده پشت سر مرده خوووب دروغ ...

اره دیگه دارن عادی سازی میکنن 

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه چه خریه !!!! حرفای زنش رو که تو اینستا هست برید گوش کنید چه رزلی بوده قبلا هم به یه خانومی ...

اینا متاسفانه تو مغزشون عقل نیست بری بهشونم بگی نمی فهمن

آره دیگهشما نمیدونین پسرا،یوسف پیغمبر شدنپسره خوشگل خوشتیپ،پولدار،شغل کارخونه دار،دختره رفته بهش به ...

بدترین قسمتش اینه خانواده مقتول اینا رو میبینن و دردشون دوچندان میشه و مردم همیشه در صحنه نمی فهمن که اگه درمون نیستن حداقل درد نباشن

اره دیگه دارن عادی سازی میکنن

دیگه ببخشید معذرت میخوام گوووجه هم بخورن فایده نداره

مردم گول این حرفارو نمیخورن

جز اونایی ک خودشون اونکاره بودن بقیه رو شکل خودشون ببینن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

این از زر زدن گذشته دیگه دارن گه میخورن ملت بعدشم گیریم که خراب باید بزنی بکشیش حرومزاده هی ادم میخو ...

اصلا بر فرض محال دختره بد بود که بعید میدونم 

پسره چرا آدم نبود؟

چرا در برابر یه زن انقدر سست بود 

اگه بخواهی به طبیعتشونم ربطش بدی یعنی تمام مردا یه موجودات ا.لت بر سرن  که دنبال یه فرصتن

دیگه ببخشید معذرت میخوام گوووجه هم بخورن فایده ندارهمردم گول این حرفارو نمیخورنجز اونایی ک خودشون او ...

آفرین دقیقا من با خواندن این تاپیکش حس کردم خودش اصلا ادم درستی نیست که به سادگی قضاوت میکنه

اصلا بر فرض محال دختره بد بود که بعید میدونم پسره چرا آدم نبود؟چرا در برابر یه زن انقدر سست بود اگه ...

بابا اصلا کاری به این چیزا ندارم خب 

اصلا جفتشون بد 

الان مشکل فقط خراب بودنست؟

چرا کشتش ؟

بدترین قسمتش اینه خانواده مقتول اینا رو میبینن و دردشون دوچندان میشه و مردم همیشه در صحنه نمی فهمن ک ...

آره واقعا،داغ عزیزشون یه طرف،اظهار فضل بعضی بیشعورا یه طرف

این چندتا نخاله رو نبین،انقدر مردم فهیم و حامی بودن،انقد تو اینستا پست گذاشتن،حتی گفتن اگه برای اعدامی پولی خواستن،همه حاضر شدن کمک کنن

دیگه بین این همه آدم درست و حسابی،چند تا گر گوری بی فکر هم پیدا میشه

خدا به خانوادش صبر بده

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بابا اصلا کاری به این چیزا ندارم خب اصلا جفتشون بد الان مشکل فقط خراب بودنست؟چرا کشتش ؟

میخواهن بگن خراب بوده پس حقش بوده

آره واقعا،داغ عزیزشون یه طرف،اظهار فضل بعضی بیشعورا یه طرفاین چندتا نخاله رو نبین،انقدر مردم فهیم و ...

تعداد اون گر گوریا متاسفانه بیشتررررر

این دیگه چه خریه !!!! حرفای زنش رو که تو اینستا هست برید گوش کنید چه رزلی بوده قبلا هم به یه خانومی ...

از کدوم پیج برم گوش بدم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

مرسی عزیزم یه تومار زیر تاپیک قبلش نوشتم حسابی از خجالتش در اومدم

احتمالا معنی حرفایی که زدم و ۱۰ سال دبگه هم نفهمه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

برو چک کن اصلا حالت بهم میخوره ازش

احتمالا من کابوس اون شده باشم😂😂

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄