2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرم لج کرد و تحقیق نکرد پدرم مخالف بود میگفت زن طلاق داده اس ..فقط دلیلش این بود..اونم تشخیص نداده ...

آدمی که سابقه جدایی داره رو باید دوبله در موردش تحقیق کرد 

شما ظاهرا حساسیتت فقط ظاهری بود وگرنه چطور در مورد مردی که سابقه طلاق داره بدون تحقیق حاضر شدی بله بگی

چهار ماه باهم آشنا شدیم دوست نبودیم چون من اهل دوس پسر واین چیزا نیستم

شغلش چیه؟

تو اون ۴ ماه ابراز محبت می کرد؟

رابطه با اطرافیانش چجوریه؟

ببخشید سوال زیاد میپرسم من درآستانه ازدواجم میخام تصمیم درست بگیرم

.

تحقیق نکردین یا نقش ادم خوبا رو بازی میکرد؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

الان مشکل من همینهولی چون حق طلاق ندارم نمی‌دونم از کجا شروع کنم عقدم

چه ربطی داره به داشتن حق طلاق. برو مهریه ت رو اجرا بزار و اگر  باکره ای از حق حبس استفاده کن و حتما با یه وکیل مشورت کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شغلش چیه؟تو اون ۴ ماه ابراز محبت می کرد؟رابطه با اطرافیانش چجوریه؟ببخشید سوال زیاد میپرسم من درآستان ...

اون موقع میگفت من تو کار خریدو فروش سیستم تو بازارم درکنارش حمل بارم انجام میدم..که اینم دروغ بود  میگفت  کف حقوقم ده تومنه تازه هیچی هیچی که کار نکنم

.. که اینم دروغ بود اقا بیکار بود یه موتور داشت تو پیک کار میکرد 

مثلا ده تومن چند سال پیش اندازه بیست تومن حالا بود بدک نبود

تحقیق نکردین یا نقش ادم خوبا رو بازی میکرد؟

تحقیق رو بابام انجام نداد چون لجبازی کرد ..هم به این دلیل فریب خوردم هم گول حرفا و رفتارو وعده وعیداشو خوردم جفتش

تحقیق رو بابام انجام نداد چون لجبازی کرد ..هم به این دلیل فریب خوردم هم گول حرفا و رفتارو وعده وعیدا ...

ای بابا 

ان شاء الله مشکلاتت حل بشه اسی 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

آره باکره هستم

پس معطل چی هستی. اون نمیتونه تو رو مجبور به تمکین کنه تا وقتی باکره هستی.. برگ زرنده اللن دست توعه راحت طلاق بگیر.. مهذه ت رو ببخش و خودتو ازاد کن.. خودتو تو قید و بند  حرف مردم و ابرو و اینکه بری زیر یه سقف درست میشه نزار.. اللن کلید زندان دست خودته و میتونی خودتو نجات بدی از این زندان اما اگر ترس داشته باشی و عروسی کنی دیگه میشی یه زندانی که کلید زندان دست خودش نیست با حبس ابد تو سلول انفرادی.. هر جور شده خودت رو نجات بده. نزار فریبت بده و یاهات همبستر بشه.. برو با یه وکیل حتما صحبت کن تا تماما دادکاه به نفع خودت باسه و زودتر اسمشو از، شناسنامه ت پاک کنی و خودتو از، زندانش نجات بدی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏